Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Нели стадионот ни беше комбинација од природна и вештачка трева или јас нешто трипам? Како сака вештачката трева да порасне?

Висока му е травата, се надева дека ќе биде искосена. Веројатно алудира на тоа дека на тој начин сакаме да ја неутрализираме брзата топка доле затоа што на восока трева не може да се игра така...

Да ама преводот вика: „тревата е висока само седум сантиметри“.

Цената на карти им е како да сме играле бараж пред некој месец па сите се загреани за фудбал.

Последно уредено:
Освен арена пренос негде? Абе нормално ли е да се плаќа се или крајно безобразно

Што е со со рекламиве на стадионов бе? Толку ли било кој може да се рекламира, за голден игл не коментирам знам дека ги има и тука, али вртат приштини, авто плацеви од swiss.. бог да чува

Што е со со рекламиве на стадионов бе? Толку ли било кој може да се рекламира, за голден игл не коментирам знам дека ги има и тука, али вртат приштини, авто плацеви од swiss.. бог да чува
SI plakjaat kompaniite, sto da pravis..

Ми се чини како да има повеќе публика со поскапите карти отколку кога беа картите скоро бесплатни.

Ми се чини како да има повеќе публика со поскапите карти отколку кога беа картите скоро бесплатни.
Сега не им се скоро, туку бесплатни :icon_lol:

Добро темно е на стадион или преносов е таков?

Ги делат по штабови. Плус малку хајпнаа ситуација со Гаштаров и дека е почеток на циклус.

Каков очобол сме, топка не фативме. Можеа 10 гола да ни дадат досега. Одбранава никогаш не била послаба.

Back
На врв Bottom