Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Му беше зетко на Седло, ама сега кога отиде да игра во недојдија изгледа веќе не му е и под казна не го земал :P
Каде "игра" уствари сега таа несреќа од футболист? Напаѓачот веројатно со најдолг голгетерски пост...

Вчера бев да го видам новиов дрес, многу лош квалитет, како овие што ги продаваат по 1.000 мкд. Дури и логото е катастрофа, исто е како на пазарскиве дресови. А цената 5.899 е врвот.

Се повредил дрвото Николов, нека го викаат Алими, да се најде барем за следните дуели.

Младите у21 играат со Русија у21 пријателски натпревар во Македонија на 28.09 што ме изненади искрено (и немам ништо против де, ама чудно) со оглед на тоа кои репрезентации (Ирак, Бахраин, Саудиска Арабија, Белорусија, Јордан, Узбекистан, Киргистан) играат последните години пријателски натпревари општо со Русија.

Еве, погледнете и самите.
Screenshot_2026-09-25-19-31-05-889_eu.livesport.FlashScore_com-edit.jpg

Младите у21 играат со Русија у21 пријателски натпревар во Македонија на 28.09 што ме изненади искрено (и немам ништо против де, ама чудно) со оглед на тоа кои репрезентации (Ирак, Бахраин, Саудиска Арабија, Белорусија, Јордан, Узбекистан, Киргистан) играат последните години пријателски натпревари општо со Русија.

Еве, погледнете и самите.
Прегледај го приврзокот 487936
Ќе лапаме и ние санкции.

Ќе лапаме и ние санкции.

Нема да има никакви санкции. УЕФА и ФИФА пред извесен период сами си признаа дека најголема грешка им било што ја исфрлиле Русија и клубовите од Русија од натпреварувањата организирани од страна на самите нив. Добро се справи Русија со таквата ситуација по барање на Путин најголемите богаташи во Русија беа спонзори на нивната лига. Единствено некои помали клубови од Русија ја почувствуваа кризата после забраната. Затоа што за нив тие средства значат стабилизација на клубот.

Вика дека само 7 сантиметри била тревата и се надева дека до утре ќе биде средено. Не ми е јасно, сака да порасне тревата 3 сантиметри до утре? Како би се средило тоа, со молитва? :D

7cm bi bilo ilegalno uefa dozvoluva 3cm max. 7mm valjda sakal da kaze... neka ne mrci mnogu.

7cm bi bilo ilegalno uefa dozvoluva 3cm max. 7mm valjda sakal da kaze... neka ne mrci mnogu.
Веројатно се работи за новинарска калакурница, два реда не знаат да преведат...

Back
На врв Bottom