- Член од
- 21 јануари 2023
- Мислења
- 266
- Поени од реакции
- 388
Ај ти паметниот дај да видиме кого ти би ставил, место што напиша оваква глупава поракаСреќа па не си

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ти паметниот дај да видиме кого ти би ставил, место што напиша оваква глупава поракаСреќа па не си

Каде "игра" уствари сега таа несреќа од футболист? Напаѓачот веројатно со најдолг голгетерски пост...Му беше зетко на Седло, ама сега кога отиде да игра во недојдија изгледа веќе не му е и под казна не го земал![]()
Во ИндонезијаКаде "игра" уствари сега таа несреќа од футболист? Напаѓачот веројатно со најдолг голгетерски пост...

Затоа тој не доаѓа навака. Си ебе не вади од индонезиски куравели.Во Индонезија![]()

Ќе лапаме и ние санкции.Младите у21 играат со Русија у21 пријателски натпревар во Македонија на 28.09 што ме изненади искрено (и немам ништо против де, ама чудно) со оглед на тоа кои репрезентации (Ирак, Бахраин, Саудиска Арабија, Белорусија, Јордан, Узбекистан, Киргистан) играат последните години пријателски натпревари општо со Русија.
Еве, погледнете и самите.
Прегледај го приврзокот 487936
Ќе лапаме и ние санкции.
Вика дека само 7 сантиметри била тревата и се надева дека до утре ќе биде средено. Не ми е јасно, сака да порасне тревата 3 сантиметри до утре? Како би се средило тоа, со молитва?

Вика дека само 7 сантиметри била тревата и се надева дека до утре ќе биде средено. Не ми е јасно, сака да порасне тревата 3 сантиметри до утре? Како би се средило тоа, со молитва?![]()
Веројатно се работи за новинарска калакурница, два реда не знаат да преведат...7cm bi bilo ilegalno uefa dozvoluva 3cm max. 7mm valjda sakal da kaze... neka ne mrci mnogu.