Хип хоп културата во Македонија

Една од најреалните и најдип песни во хипхоп културата.

Другари сигурно и тука имам пишано листа од песни кои се тргнати од интернет и сум ги барал, знам на Фб една група пишував, како и да е, сакам да споделам дека дел од тие песни успеав да ги најдам, бидејќи успеав да поврзам мемориска картичка од еден Сони Ериксон телефон кој го немам користено 15 години, а имаше проблем само со батерија. Во прилог ви ги споделувам:

Алфа - За секој Македонец
П.С. Очајно ја барам “Мојот Блок“ од него и под дрво и под камен, ако некој ја има нека ми ја прати

Кемп - Улична школа

Кемп - Милион долари

Кемп - Убиство

Немојте да ги прикачувате на Јутуб, бидејќи не знаеме поради која причина артистот ги тргнал, слушајте си ги за ваша душа.

Па пиши му на него.
Ако мислеше за Мојот блок, ја нема ни он зачувано. Одма штом исчезнаа сите (ги немаше ни Моите луѓе, ни Автокоманда, а новите не постоеја сеуште тогаш), му пишав, рече му се имаат избришано сите песни и од Јутуб и од пц.

Другари сигурно и тука имам пишано листа од песни кои се тргнати од интернет и сум ги барал, знам на Фб една група пишував, како и да е, сакам да споделам дека дел од тие песни успеав да ги најдам, бидејќи успеав да поврзам мемориска картичка од еден Сони Ериксон телефон кој го немам користено 15 години, а имаше проблем само со батерија. Во прилог ви ги споделувам:

Алфа - За секој Македонец
П.С. Очајно ја барам “Мојот Блок“ од него и под дрво и под камен, ако некој ја има нека ми ја прати

Кемп - Улична школа

Кемп - Милион долари

Кемп - Убиство

Немојте да ги прикачувате на Јутуб, бидејќи не знаеме поради која причина артистот ги тргнал, слушајте си ги за ваша душа.
Ova e od noviot album na KEmp? KO da go vidov noviot album na YouTube?

Ova e od noviot album na KEmp? KO da go vidov noviot album na YouTube?
Нене, овие се стари песни од времето, ги имав симнато со Imesh пред многу години, негде 2009-2010. Бар со истиот наслов не успеав да ги најдам од Кемп прикачени, а од тие има некои песни негови прикачени од канелот на SUNSETMAESTRO (како дел од група Keepin'it Real). Ги ставив само тие што не можев да ги најдам на нет.

Back
На врв Bottom