Serie A 2026/27

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    101
  • Гласањето е завршено на .
За 1.25 коефициент треба да бидат Интер, или пак можеби Јувентус во нивниот прајм...пак за ваков коефициент да оправдуваат не знам дали се дотолку добри.
Непопуларно мислење, ама овие ќе се борат за Скудето со нас уште годинава. Го шлакнаа и Наполи, лани само ние ги тепавме и тоа со пресврти. Лесно играат со помалите екипи, лесно добиваат. Ако продолжат вака ќе биде зезнато. Мислам дека сепак ќе освоиме скудето оваа година затоа што ако добијат шанса ќе ги фати притисокот, немаат искуство. Ама од сите конкуренти мене Комо ми изгледаат најзаебано.

Друга работа, оној Батурина им легна како шамар на будала, со Нико Паз растураат.

Промената на тренерската позиција за Фиорентина дојде во вистински момент за да се врати самодовербата во соблекувалната.

Добра смисла за хумор од Џенаро Гатузо. :)

Ова се согласувам со легендата Гатузо, ама поради бојкототот на навичаите на Лацио самиот клуб трпи поради намалени приходи од продадени карти и помалку продадени останати работи ( дресови, храна и пиење на стадионот).

:pos: :pos:

na kakva zavrsnica svedocev, na kakvi golovi sto juve gi primija, kade izglea spaleti im rekol idete site napred, dovolen e golmanot samo na nasa polovina, kakov haos e ova i totalno neznaenje.

p,s, Matic, bese i ostana doktor.

Стварно што беше ова од Јувентус денеска?! На што личеше ова?! Распад систем како да немаа одбрана и среден ред...

:pos: :pos: :pos:

Smesen tim Juventus.
Автоматски споено мислење:

Im go izdominira sredniot red na Juve.
Кој среден ред?

Спалетот е dead man walking. Завршено е со него. Сезоната е тек на почеток, има време да се консолидираат. Конте е слободен.

Стварно што беше ова од Јувентус денеска?! На што личеше ова?! Распад систем како да немаа одбрана и среден ред...
И вам ви беше Спалети тренер, не знам што е чудно.

Кој среден ред?

Спалетот е dead man walking. Завршено е со него. Сезоната е тек на почеток, има време да се консолидираат. Конте е слободен.
Toa crnite chamugi sto vi igraat.

Letovo pisav deka Vlahovic ne zasluzuva 3m plata godisna, si go povlekuvam mislenjeto, od ova denes sto go vidov ispagja deka i zasluzeno baral pari, Vlahovic im bil Ronaldo,ovie napagjaci sega im se totalno nesposobni, ako moze i napagjaci da se kaze deka se.

Toa crnite chamugi sto vi igraat.

Letovo pisav deka Vlahovic ne zasluzuva 3m plata godisna, si go povlekuvam mislenjeto, od ova denes sto go vidov ispagja deka i zasluzeno baral pari, Vlahovic im bil Ronaldo,ovie napagjaci sega im se totalno nesposobni, ako moze i napagjaci da se kaze deka se.
Не знам што си гледал ама Јувентус игра без среден ред.

И вам ви беше Спалети тренер, не знам што е чудно.
Спалети е глуп тренер тоа е факт, но не треба Спалети да им каже дека треба да се вратат назад да покријат кога ќе изгубат посед, поготово овие од средниот ред, тоа се елементарни познавања на фудбалот!

Back
На врв Bottom