Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Utd ima 0 , Barsa ima mislam 6/7 tituli i lsh osvoeno. PL e def poteska liga, no toa ne e opravduvanje za frlanjeto pari i plasmanite na Utd. Barsa propadna i skoro se samounisti, ama ja spasi LaMasija so dobri deca vo prav moment. Utd go nema toa poradi loso menadziranje.
Finansiski, Utd e poim za loso rakovodenje.
На слепец да му дадеш рубикова коцка има поголеми шанси да ја сложи, отколку Јунајтед со овие сопственици да се оправи.
Види ги што купија летово, се' ќе ти биде јасно.

Од кораната наваму, вклучувајќи го и овој трансфер период каде Барселона е во минус некои 80 милиони, на клубот нет спендот е само -43 милиони.
Се гледа разликата како се води клубот со Лапорта и пред Лапорта.

Од кораната наваму, вклучувајќи го и овој трансфер период каде Барселона е во минус некои 80 милиони, на клубот нет спендот е само -43 милиони.
Со колку свадби и сунети ? :D

Ама затоа во ЛШ постите 11 години, за таму си сака играчи а не полуинвалиди

Барем и Фабињо да го земеа :icon_lol:

Барем и Фабињо да го земеа :icon_lol:

Они двајца се 10 пати подобри од овие шкљ што ги купува Ливерпул задниве 2 години. Костурот на Клоп што го состави кога почна да се менува екипата почна да се распаѓа.

Последно уредено:
Они двајца се 10 пати подобри од овие шкљ што ги купува Ливерпул задниве 2 години. Костурот на Клоп што го состави кога почна да се менува екипата почна да се распаѓа.
1.Не се подобри.

2.Костурот на Клоп беше од играчи што сега се веќе во години + средината која беше планирана за 4-3-3
Ендо и Гравенберх беа непотребни трансфери.

Тотално изгорен циган, да го погалиш на фаца ќумур ќе ти остане на дланка.
Зашто би го галел брат ?
Па женско да е волку црно не планирам да ја допирам а не овој.

Абе остајте шо е црн, туку зошто му е портокалов дудакот?:confused:

Back
На врв Bottom