Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го предвиделе маркетотBitno frchea hehenca pred 2-3 sezoni koga troshea Amerikancive kako ludi na istite proseci, kupuvale predatori so frizuri, ovakvi, onakvi. Sega koga izleze deka go predvidele marketot so cenite i istite igraci gi prodavaat za profit, odma Chelsea nadvor od liga. Klasika kajgana ekspert.
Bidi si maz i daj im raka, dali ti se svigja ili ne e druga tema ama napravija majmuni od cela liga
Tek denes koga ke go roknat Enzo u City za 120+ milioni funti ke bidat plachki![]()

Alvarez ke igra slednoto kolo za Barsa?Го предвиделе маркетот![]()

има потреба??Alvarez ke igra slednoto kolo za Barsa?![]()
Епа не сакаше никој Супер Лига, сеа нека гледаат. Ќе зема Интер 25 милиони што освоил Калчо, а Хал Сити што влегол у Премиер 250 милиони.
Тоа е.
Точно, Бодо е чист пример. Ги треснаа сите фаворити прошла сезона и тоа екипи шо имаат потрошено во последните години колку 100 Бодовци, во тој пакет е и мојот Атлетико.Многу замарате со овој муабет и веќе сте досадни - "Нејќете супер лига?? Сега гледајте како Хул и Ипсвич трошат пари"
Нека трошат, ме заболе курот, пак не ги бива. Тотенхем милијарди потрошија па пак за кур не ги бива. Челзи ни сами не знаат колку пари исфрлија годиниве откако Абрамович замина па кога ќе им го видиш составот, ништо посебно.
Ете Милан за тројца играчи даде 150 милиони а нема ни да игра во ЛШ. Исто и Јуве. Си потрошија добра сума иако и они не се во ЛШ. Фиорентина која не видела ЛШ од времето на Лука Тони поебаа преку 100 милиони.
Интер со Марота функционира вака и тоа нема да се промени.
Супер лига не сакаме од други причини.
Тука замарате за Инфантино што му правел на фудбалот ама Супер Лига било ок за да гледаме цело време Барса Реал Манчестер Арсенал како си играат меѓу себе. Мене тоа не ми е интересно. Си има ЛШ, сменија формат за на вас растени со фифа да ви удоволат и на некој начин го посраа натпреварувањето.
Воведувајќи Супер Лига, екипи како Комо и Аталанта нема никогаш да постојат а за мене такви некои моменти се вредни да се прати фудбал.
Не живееме во САД па едните исти екипи да ги гледаме цел живот. Супер Лига ќе биде еднаква на НБА моделот и само ќе го усерат фудбалот.

Фудбал Менаџер.

Се ова држи вода, ама муабетот беше за трансферите, си имаат пари и ќе праат што сакаат.Многу замарате со овој муабет и веќе сте досадни - "Нејќете супер лига?? Сега гледајте како Хул и Ипсвич трошат пари"
Нека трошат, ме заболе курот, пак не ги бива. Тотенхем милијарди потрошија па пак за кур не ги бива. Челзи ни сами не знаат колку пари исфрлија годиниве откако Абрамович замина па кога ќе им го видиш составот, ништо посебно.
Ете Милан за тројца играчи даде 150 милиони а нема ни да игра во ЛШ. Исто и Јуве. Си потрошија добра сума иако и они не се во ЛШ. Фиорентина која не видела ЛШ од времето на Лука Тони поебаа преку 100 милиони.
Интер со Марота функционира вака и тоа нема да се промени.
Супер лига не сакаме од други причини.
Тука замарате за Инфантино што му правел на фудбалот ама Супер Лига било ок за да гледаме цело време Барса Реал Манчестер Арсенал како си играат меѓу себе. Мене тоа не ми е интересно. Си има ЛШ, сменија формат за на вас растени со фифа да ви удоволат и на некој начин го посраа натпреварувањето.
Воведувајќи Супер Лига, екипи како Комо и Аталанта нема никогаш да постојат а за мене такви некои моменти се вредни да се прати фудбал.
Не живееме во САД па едните исти екипи да ги гледаме цел живот. Супер Лига ќе биде еднаква на НБА моделот и само ќе го усерат фудбалот.
Затоа англичаните преплаќаат анонимуси за нив увек е цената најмалце +30% а со добар скаутинг многу добри играчи се наоѓаат за ситни париСе ова држи вода, ама муабетот беше за трансферите, си имаат пари и ќе праат што сакаат.
Едино 5-6 клуба може да се носат со ПЛ тимови за трансфери.
Никој нема право да се буни.
Ау брату, зажалив што имам очи…Cholka vs Pedro niz prizmata na ChatGPT
Прегледај го приврзокот 486315