Фан Клуб: Интер

Да им го увалат Луис Енрике на Рома што поскоро, нит напад нит одбрана знае да игра бразилецов. Очигледно финишот не им е подесен , мислам и лани почеток сезона имавме слични проблеми, ке распука Лаутаро или Турам против Наполи, срека не казнија Каљари на толку промашени шанси.

Denes se sovrseno, akcija, pas i potfrli realiclzacijata komplet.
Ja spasi Bisek, toa bese gol, daj mu motm za taa intervencija, na drugive ne bi im dal samo radi promasuvanjata.

Stones nekako posiguren mi bese od Akanji lesno gi dobivase vozdusnite dueli, Akanji dve utakmici po red ima problemi.

Dobar fudbal od Inter, promasuvanja koi sea se desavaat i sleden pat 2038ma, ne moze tolkav broj na igraci da ti vlezat vo seriozni priliki i niedna da ne se konvertira u gol, nerealno e toa ednostavno nepovtorlivo. I ne e da kazes imaa raspolozen golman, mnogu losa zavrsnica, uzasna, xG bese 4 denes za Inter, dovolno govori ova za toa kolku bese losa realizacijata so ogled deka golot padna vo 9ta minuta.

Sporedbeno so lani mnogu podobro deluvaat na start na sezona, lani 3 boda posle prvi 3 kola, sega veke se na 6, sledno kolo so skapanite Napoli doma koi denes izgubija i ke se pod pogolem pritisok da imaat loso otvaranje na sezonata, nalik na ona na Inter lani.

Фала за стримот пред се, сите до еден да ми го јадете курот.

Димарко денес, т.е. вечерва треба да оди до полициска станица и да пријави грабеж зашо му скинаа неговите прекрасни соиграчи едно 5-6 асистенции. Неверојатно каков играч е братот, машина!

Се утепавме од промашување, ама не сум воопшто загрижен затоа што знам дека ќе проработат кад тад и напаѓачите. Следни се Наполи, треба цревата да им ги извадиме и да одам во темана Серија А да го реметам тој едниот фан на Наполи, наполифан или како и да беше поДпишан (Ихихихихиосоно) бем ли га.

Нема потреба од критики. Ова е еден од тие денови кога едноставно не сака да влезе. Битно е победивме и битно е дека има хемија во тимов.
Може и конечно после толку време да кажеме дека имаме добри опции на клупа. Денеска со Павар изгура 90 минути а ги стартуваше и Сучиќ и Енрике. Овој вториов мислам беше најслаб и е се подалеку од тимов. Диуф кој никогаш нема играно на таа позиција понуди многу повеќе. Енрике игра како нозете да му се во синџири.

Mnogu malce se zbori Bisek u kakov igrac prerasnuva zadnji 2 godini ja mislam.
Vcera kako i vleze na taa so glava, mozda i cist gol spasi, i posle se razjari se derese kako stoka, mnogu vriese.

Enrike inace seuste se nadevam deka ke bide prodaden do krajot na merkatovo, i ke dojde nekoj drug, bilo koj, bilo sto, i za negovo dobro i za nase, ednostavno neame korist od nego, ne moze da dostavi vo ovoj sistem i toa e toa, beskorisen e, ke ima mozda nekoi dobri ispadi ama nedovolno za klubot.

Нереално е каков везен ред склопија годинава, да не знаеш кого да ставиш, имаат 3 постави везњаци, каде со паметна селекција на играли скроз нема да се осети пад во квалитет без разлика кој играл и кој одмарал. Останува горка тема нападот, по мене многу побитно него ли голманите и десен бек, многу слаба ефикасност имаат напаѓачиве и тоа не кошта дерби утакмици години наназад. Лесно е да им дадеш 4 на Монца и таквите боси екипи, ама кога ќе дојде некој посаглам, имаш 3-4 шанси, ретко даваме гол и се ослонуваме на бекови, везњаци, штопери да даваат голови и да решаваат утакмици. Мораше да се донесе некое освежување напред.

Нереално е каков везен ред склопија годинава, да не знаеш кого да ставиш, имаат 3 постави везњаци, каде со паметна селекција на играли скроз нема да се осети пад во квалитет без разлика кој играл и кој одмарал. Останува горка тема нападот, по мене многу побитно него ли голманите и десен бек, многу слаба ефикасност имаат напаѓачиве и тоа не кошта дерби утакмици години наназад. Лесно е да им дадеш 4 на Монца и таквите боси екипи, ама кога ќе дојде некој посаглам, имаш 3-4 шанси, ретко даваме гол и се ослонуваме на бекови, везњаци, штопери да даваат голови и да решаваат утакмици. Мораше да се донесе некое освежување напред.

Не ни треба напаѓач, го имаме Хакан. Ќе тресе поише од Турам.

Back
На врв Bottom