Фан Клуб: Интер

Дали се сериозни дека ќе не малтретираат со Србија Хрватска жени наместо да гледаме фудбал?

Нереално е какво малтретирање ни се прави со македонскиве канали. После ратко младиќ, тони стојановски со програмската селекција е второто најголемо злосторство од српска организација кон еден балкански напатен народ.

Дали се сериозни дека ќе не малтретираат со Србија Хрватска жени наместо да гледаме фудбал?

Нереално е какво малтретирање ни се прави со македонскиве канали. После ратко младиќ, тони стојановски со програмската селекција е второто најголемо злосторство од српска организација кон еден балкански напатен народ.
Имаш на премиум 4.

Многу ми се допаѓа кај киву нивото на ротација кое го имаме. 3 различни стартери уште во второ коло, има голем осет и знае да ги разигра сите 22 играчи.

Чалханоглу со меси голче, полека прецизно, му ја скрши кичмата на голманот.
Автоматски споено мислење:

Бастони ми е можда и омилен играч ама страшно ме нервира со својата ноншалантност кога осеќа дека сме надмоќни. Тотално непотребен ризичен пас кој доведе до жолт на аканџи. Мора да поработи малце психолошки, не може да се опушта толку лесно како да имаме 10 титули по ред.

Чудно е како полувремево заврши само со 1 гол на Интер, минимум 2 требаше да имаат од шансите кои ги создадоа, задоволен сум многу од изданиево во први 45 минути, тотална доминација ама останува фактот дека овие 1-0 се премалце со оглед на бројот на добри прилики за гол, нешто што се надевам нема да биде казнето во вториот дел. 15 удари кон голот на Каљари, они 0 кон голот на Интер

Totalno ne jasno e kako vodime samo so 1 gol, neka butnaat uste eden vo vtoro da ispadnat gluposti.

500 додавања во прво, доминација тотална, само одбраната на моменти делува несигурно. во второ одма да се затвори утакмицата, не да се стресираат до крај со некоја глупост.

Аканџи е некако најкритичен засега на централната штоперска позиција, а и од Стоунс не очекувам премногу стабилност таму, ама ко шо пишав пред некое време, за очекување е похазардерски да се игра позади сезонава.

Затоа од друга страна дроби тимов во пас игра, флуидност, преубај акции и движења, ко ќе се подмачка машинеријата со тек на време да нема нефорсирани грешки ќе биде топ.

zasluzuva timov kazna, zal mi e sto ova go vikam, 400 godini pratam fudbal i ne sum videl Inter tolku da promasuva vo edna utakmica, i toa cel tim, site osven Hakan, aj eden dvajca igraci, ama sve komplet sto vleze vo sansa promasi. Ova i psiholoski znae loso da vlijae na timot zaso 80 minuti se 200 pati podobri a vodat samo 1-0, i svesni se deka edna greska i sansa za ovie moze da e fatalna, Eve dur pisuem i Turam vlaga u serija promasuvanja.

Сва среќа што овие се мртви ептен инаку било која посериозна екипа ќе не казнеше до сеа 100 пати.
Друго:
Летово беше прав тајминг да се кешира на онаа мрзана турам.
Само ќе тоне,мark my words!

Back
На врв Bottom