Фан Клуб: Интер

krajov ej, mozese mnogu lesno da e 3-2 za nas turam koga utna super sansa, za 30 sekundi cisti 2 sansi utinjaat napoli od koj onaa na anguisa bese lele majko promasuvanje, cist gol e toa, i na kraj nie 3-2, i sto e super vazno lautaro ja resava a za nas prebitno bese on da vleze vo gol forma, denes 2 gola i stana tret najdobar strelec vo nasata istorija.

Ova e onaa utakmica u koja komentatorot trebase da kaze e zatoa se aktuelni sampioni na Italija, svrtevme 0-2 za edno poluvreme otkako prviot gol go primija posle kardinalna greska na sudiite da ne dadat penal za Inter, svesni bea za ova igracite, zatoa na tezina dobiva uste pogolema presvrtov zasto pokazaa sampionski karakter, ova u globala psihicki te butka sto i bese slucaj so vtoriot gol, izgubija i koncentracija i sve za moment i sledese kazna.

Ne ocekuvav iskreno, i 2-2 gleav ko premija za nas ama ubavo e koga vaka ke te demantira timot za koj navivas. Ete go i derbito, poubavo mislam i ne mozese da se dobie od ova denes, tipocno interaski. :popce: :popce: :popce:

Дај да му ја видиме сега киселата фаца на гнидата Политано, се уби од радување. А судијава не унакази со лошо судење.

Многу ми е мерак за резултатов што покажавме карактер и се вративме после два лесно примени гола. Сега се истрошивме и може ќе го јадеме од Реал али голем кур, ова ми беше побитно да не изгубиме тука од директен ривал за титула.

Класична ретардирана Интер утакмица, на 1-2 мирисаше на преокрет ко лани Комо стајл, па уште кога ке земеш у предвид дека Интер под Киву му немал гол дадено на Алегри и сега 3 за пресврт.

Сигурно ке има уште едно 3-4 вакви сезонава така да Buckle Up.

Тепавме, лапнавме 3 бода, 10-ки за Бисек и за Лаутаро, ДиМарко ќе го пцуев многу што не е спремен за повеќе од 60 минути, го извади Киву баш кога им правевме притисок за 2-2. Имавме и среќа, можеше 2-3 да заврши на крајот, но се бореа лавовски да победат, вака се добиваат дерби натпревари.

Настрана презаслужената победа, назад сеуште е климава одбраната и лоша на позиционирање и кога треба да се брани простор, тука мора да ја испеглат играат заедно со исфрлањето на топката од шеснаесет метри.

Бисек е ламја, а Сушиќ денеска слабо, заедно со Димарко.

Настрана презаслужената победа, назад сеуште е климава одбраната и лоша на позиционирање и кога треба да се брани простор, тука мора да ја испеглат играат заедно со исфрлањето на топката од шеснаесет метри.

Бисек е ламја, а Сушиќ денеска слабо, заедно со Димарко.
Не беше слаб ДиМарко не заебавај, се преку него одеше додека не го извадија, уште 3 ќе им дадевме да останеше некои 15 минути во игра.

ХХХАХХАХАХХХХХАХАХХХХАХАХАХХХАахххахахаахххххххахахахахЛЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕЕХХЕХЕХЕЕХЕЕХЕХЕХХЕХЕХЕХЕХЕХЕГРИХИХИХИИХХИИХИХИИХИХИХХИХИХИХИХИХИХИИХИХХИИХИХИХ

Не беше слаб ДиМарко не заебавај, се преку него одеше додека не го извадија, уште 3 ќе им дадевме да останеше некои 15 минути во игра.
Недоволно добар за да ја вртиме додека беше на терен, дали сеуште не е во форма не знам, но имаше неколку навидум лесни топки напред, а лошо ги одигра, башка и пред вториот гол какво му беше тоа ноншалантно трчкање.

Не знам колку пратите на нетов ама они се најактивни нивни портали, инфлуенсери и што уште не во оној муабет Марота лига, на тој воз се наштекаа и искривенковци што навиваат за јуве и милан ама небитно, еве трето коло е, 2 чисти поклони добија до сега, и тоа во клучни делови од натпреварите, едниот го искористија ама денес космичка прадва беше што не победија, и не што не победија, изгубија на најлош можен начин, имаа 0-2, а на 2-2 у сам финиш непромашливо промашија за да следен напад го јадат до хранопровод.

И сега тимот не треба да молчи и покрај победава ама ќе глумиме културни, тоа на Лоботка е школски пенал, откако изгуби топка и се обиде со рака да и смени намерно правец а Барела лесно ќе имаше посед тука, одма и он затоа и бараше пенал зашо ова е by the book пенал, едноставно е, како и секое намерно играње со рака што мора да е енац. Затоа и Барела кој можда и имаше шанса да игра со топката бараше инстантно пенал и не му замерувам за тоа, беше убеден дека го добива па немаше поента да игра да се замара.

Ова беше добар тест за тимот, после таков момент не 1, 2 гола примија, тоа психички те ништи, ова ретко се добива, не што добија денес него ги везеа шансите не прекинаа да го играат својот фудбал, едноставно и после првиот гол смрдеше ова на минимум реми. Е сеа си стојат и оние 2 шанси што на крај ги имаа Наполи ама си стои и дека пред тоа Турам имаше супер шанса за 3-2. Реално, предобар натпревар, класично калчо дерби со контроверзи со све, ама не ми се свиѓа ова што не оштетија уз ВАР со очигледен пенал, ваков пенал кога нема да ти дадат и нема да го гледаат асално нема да викнат судија не е случајно али ај, да не заборавиме лани задњи 7-8 кола колку грешки на штета на тимов се заредија, односно после оној фамозен меч со јувентус, нетипично за лига контролирана од Марота.

Back
На врв Bottom