Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Требаше коперацијава да биде Цапари, за да го изнервираш да се правда дека е од Ротино. :icon_mrgr:
Абе кој знае од каде е, не сум се заинтересирала иначе во пет минути ќе научам :)
Мислам дека трола за Ротино

@Aceso и @cholismo си праат муабет

9bcd1227-dda0-4b66-b1fb-7f36d40f8a6b.png

Умре таа, ниеден навивач на Јунајтед веќе не се потресува многу.
Отрпнавме :)

Ист случај и јас не се замарам со Ливерпул и Милан.
На времето и анализи и се до детали, ама не повеќе.
Сега си гледам снукер, билијард, пикадо, скијашки скокови, одбојка, спортови каде нема ,, забеганост" со преплатени ,, ѕвезди" од спортисти...

Ист случај и јас не се замарам со Ливерпул и Милан.
На времето и анализи и се до детали, ама не повеќе.
Сега си гледам снукер, билијард, пикадо, скијашки скокови, одбојка, спортови каде нема ,, забеганост" со преплатени ,, ѕвезди" од спортисти...
Како може да си за Милан и Ливерпул и 2 финалиња ЛШ да ги гледаш со дупли измешани емоции ?

Како може да си за Милан и Ливерпул и 2 финалиња ЛШ да ги гледаш со дупли измешани емоции ?

Црвената боја ми е меѓу омилените бои и одамна ги симпатизирам Ливерпул и Милан, уште пред да играа финалиња во ЛШ.
Не можеме да предвидиме како ќе наместат коцките.
Сега реално Милан е далеку од играње финале во ЛШ.
Б. Дортмунд ми се симпатични во Германија иако жолтата боја не ми е омилена боја.

Црвената боја ми е меѓу омилените бои и одамна ги симпатизирам Ливерпул и Милан, уште пред да играа финалиња во ЛШ.
Не можеме да предвидиме како ќе наместат коцките.
Сега реално Милан е далеку од играње финале во ЛШ.
Б. Дортмунд ми се симпатични во Германија иако жолтата боја не ми е омилена боја.
Едно време сите цигани ги имаа дресовите на дортмунд кога беа дреч жуто-зелени, оние што личеа на комунална хигиена и со кои не можеш да се приближиш до епилептичари.

@bijons na dejt

@bijons na dejt

неам инста!

Back
На врв Bottom