Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
неам инста!
И ја неам, па се отфара на сајт, нели си хакер и махер за овија работе.
Или прашај си га Чатџибити, ке ти објасни како да си се видиш како гу вадиш перику на крај на видео.
:icon_mrgr:

Ма знам дека лаже за инста, и дека може да види и без профил, ама се праи на тошо...
Не нема, само ја, она, Вруќа и Анчо неамо у целу Македонију.
Какф џоинт ми се пуши сс овуј екипу еј.
:vozbud:

@парва koga nema so koj da duva joint ;)

Црвената боја ми е меѓу омилените бои и одамна ги симпатизирам Ливерпул и Милан, уште пред да играа финалиња во ЛШ.
Не можеме да предвидиме како ќе наместат коцките.
Сега реално Милан е далеку од играње финале во ЛШ.
Б. Дортмунд ми се симпатични во Германија иако жолтата боја не ми е омилена боја.
Од македонско првенство сигурно навиваш за Победа, а од бугарско за ЦСКА Софија.

Од македонско првенство сигурно навиваш за Победа, а од бугарско за ЦСКА Софија.

Првото име го имаат многу локални клубови во државата, воедно е име на локален фудбалски клуб во местото каде живеам и клубот со тоа име плус името на местото, е со тоа име клубот настапува во локална општинска лига.

Во домашно првенство Работнички ми беа и уште ми се симпатичен клуб имаа едно време добар проект и резултати во Европа.
Ама не се такви проекти за ова малограѓанско општество.
Во Бугарија немам омилен клуб, можеби Левски бидејќи е име на нивен револуционер и нивна историска личност, тие за нас и нашата историја немаат почит, но јас не сум таков.

Сакам да следам на тв кога има преноси од Бундес лигата на Австрија, омилен клуб од Австрија е Австрија Виена, имаат убава боја на дресовите. :)
Сакам црвена и пинк боја, си имам и носам кошули со тие бои.

@парва
Бијонсе што ти е.
Овој треаше да биде смешно, интересно, или?

Иначе знам гу овуј песну, читаја сам гу на куманофски дијалект у драмску секцију у Пионерски Дом у фторо одделение.

Бијонсе што ти е.

Иначе знам гу овуј песну, читаја сам гу на куманофски дијалект у драмску секцију у Пионерски Дом у фторо одделение.
... ништо не ми е, скролав на ФБ и ми излезе детево со бушава коса кое пее симпатично па ми заличи на тебе :toe: , а све друго е симболично!

Бијонсе што ти е.

Почнува да ми се потврдува теоријата тоа што бијонсето го објавува за смешно и интересно, ако може да го ставиме во било која од тие графи, е рандом, без филтер, и најверојатно и она прв пат го гледа/чита откако ќе го постира.

Почнува да ми се потврдува теоријата тоа што бијонсето го објавува за смешно и интересно, ако може да го ставиме во било која од тие графи, е рандом, без филтер, и најверојатно и она прв пат го гледа/чита откако ќе го постира.
Не искрено ск ме погодила малце у фризуру, бушаф сам малце, пред шишање сам. А и песничка ми беше на први часови од драмску секкцију која траеше кратко.
Али иам у три претставе глумено, од кои една ми е сс Сашко Коцеф.

Back
На врв Bottom