buthurt се вика твоето понашање, не шизофренија

Buthurt за што? Случајно да не си ме банирал од некаде заради инфантилно однесување и непочитување правила?
Oh, wait...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
buthurt се вика твоето понашање, не шизофренија

Така е, немаш ти потреба да бидеш buthurt, него ја. Тогаш зашто си?
Buthurt за што? Случајно да не си ме банирал од некаде заради инфантилно однесување и непочитување правила?
Oh, wait...

Зошто?Imax more like scam max.
![]()
Zatoa sto ne doziveav nekoi posebni audio vizuelni razliki za da ja opravda limitiranosta I ekskluzivnosta.Зошто?
Да ама најверојатно не си била во едно од тие 40 кина кои се вистински IMAX. Останатите што имаат сооднос 1.90:1 се исти како и секое друго кино, освен што можеби имаат поголем екран. Филмот секако е кропнат горе и долу и го гледаш истото што и 99% од останатите.Zatoa sto ne doziveav nekoi posebni audio vizuelni razliki za da ja opravda limitiranosta I ekskluzivnosta.
Audioto bese preglasno.
Ovaa recenica go zacimentira moeto mislenje vekje.Да ама најверојатно не си била во едно од тие 40 кина кои се вистински IMAX. Останатите што имаат сооднос 1.90:1 се исти како и секое друго кино, освен што можеби имаат поголем екран. Филмот секако е кропнат горе и долу и го гледаш истото што и 99% од останатите.
Остај што вели интернетот. Само околу 40 кина можат да го прикажат филмот како што е снимен. Другото е лага и измама.Ovaa recenica go zacimentira moeto mislenje vekje.
Znaci bile Imax kina ama ustvari imalo skrieni liemax kina, tazi imax ne e imax I slicni snobovski diskusii na internet.
Inaku na internet veli e "real" Imax.
Toa e sepak diskusija za snobovite, za ostatokot e normalno da ne pagame vo nesvest od aspect ratioto.Остај што вели интернетот. Само околу 40 кина можат да го прикажат филмот како што е снимен. Другото е лага и измама.
Ok, ke baram refund segaНе паѓаме во несвест и нема ништо снобовско тука. Ти велиш дека си го гледала во имакс, јас ти кажувам дека не си го гледала во имакс.

Ok, ke baram refund sega![]()
Абе стално сте против нешто.Јас сум против imax
Стави го во код или спојлер. Не се чита без Х акаунт.Добро четиво за филм целосно снимен со IMAX, неговите ограничувања, и режисер кој турка до границите на возможното. Над 600 километри филм, 90 часа материјал, максимум 172 минути конечна верзија.