ronce, pa toa e dobar pokazatel deka ne sme sopartijci so tie lugje sto gi mislis.
kazi mi ti mene, vi organiziraa li avtobusi i sendvici za do soncev breg i plovdiv za letovo, ili?
Играј сиртаки на грчка вечер

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ronce, pa toa e dobar pokazatel deka ne sme sopartijci so tie lugje sto gi mislis.
kazi mi ti mene, vi organiziraa li avtobusi i sendvici za do soncev breg i plovdiv za letovo, ili?

idi slusaj go azis.Играј сиртаки на грчка вечер![]()
имаш и маслинки истоСалати сам си мериш
Кога се мисли на салати се мисли на таратур француска руска и сл. а не само на зеленчук салата шопскаИма краставици, моркови, зелка, домати и друго. Дури има и од тие грчките што се запакувани зелените листови рикола и не знам што све има.
Дечко олади. Стално ме мешаш мене. фино лепо си прашав. Човек би помислил дека си платен од кам хахахаА што се секираш па ти кога веќе со години не работиш таму? Што те засега ако ги крадат? Толкав buthurt јас во живот не сум видел како овој твојот.
Хахаха, многу е смешно, еве пукнав од смеа, хахаха.Дечко олади. Стално ме мешаш мене. фино лепо си прашав. Човек би помислил дека си платен од кам хахаха
Имаат мислам и готвена храна во Веро Тетово да си купиш . Можеби таму има такви салати. Јас не сум купувал па не знам точно.Кога се мисли на салати се мисли на таратур француска руска и сл. а не само на зеленчук салата шопска
Многу си во заблуда. Во странција има камери не само на касите, туку низ цел маркет и тоа го гледа човек цело време за работното време и постојано ги надгледува вработените и ги "команда" преку блутут слушалките што ги имаат во уво. Сум приметил кога ќе се наредат повеќе муштерии на каса, одма се отвара уште една каса и доаѓа вработен. После поминуваето на "гужвата" експресно се затвора касата и вработениот се прекомандува на друго место да реди роба.Го иам користено у странција, не во МК. Има камери над касите, не дека ги гледаат според мене, туку малку да те уплашат, ама и сигурно ги гледаат ако има спор. Има обезбедување на крај на касите и по некој вработен што постојано се мота околу касите. Иначе да, тие јатки на мерење пак влагаат у ист стил ко овошје зеленчук, земи си кило бадеми пиши ги кикирики и чао пријатно. Според мене нема целосно фул пруф систем, но тој што е курназ да краде јако ќе краде олд скул, затоа што, се што ќе ти фатат се наплаќа десеткратно, демек 9 пати ако украдеш, лупам, бадеми, 10тиот да те фатат, пак си ги платил и другите, нема смисла.
Не баш, јас ако решам да зеам кило авокадо и да го пишам кромид, нема они до толку како да задлабочат. Затоа тие камери на касите се психолошко влијание, не дека он стварно може да види што мерам а што куцам. А за другото си во право ама не сум го оспорил тоа, конкретно зборев за селф-чекаут касите.Многу си во заблуда. Во странција има камери не само на касите, туку низ цел маркет и тоа го гледа човек цело време за работното време и постојано ги надгледува вработените и ги "команда" преку блутут слушалките што ги имаат во уво. Сум приметил кога ќе се наредат повеќе муштерии на каса, одма се отвара уште една каса и доаѓа вработен. После поминуваето на "гужвата" експресно се затвора касата и вработениот се прекомандува на друго место да реди роба.
Еднаш поминував со количката и еден вработен редеше роба и со тоа рачниот виљушкар го имаше блокирано патот. Само што постојав 2-3 секунди, одма преку тоа слушалката во уво му се јави "велики брат" и човекот мораше да се тргне. Ако приметат дека некој краде одма на излез ќе му направат фулл проверка.
Не му паднало во очи дека има такви финти, ама што ги сетат. Ќе гледаат и то.Не баш, јас ако решам да зеам кило авокадо и да го пишам кромид, нема они до толку како да задлабочат. Затоа тие камери на касите се психолошко влијание, не дека он стварно може да види што мерам а што куцам. А за другото си во право ама не сум го оспорил тоа, конкретно зборев за селф-чекаут касите.
Ако е едно парче, најчесто се дешава да е превид. Мал милион ствари имаат, ова можно го заборавиле.Во Жито супа со поминат рок..
Океј, еден месец, ај не е страшно..
Ама не ме прај будала и не ми ја продавај по фулл набиена цена у уста да ви го истурам!
А-Пе-Пе класика...Ако е едно парче, најчесто се дешава да е превид. Мал милион ствари имаат, ова можно го заборавиле.
Ако е цело пакетче голема е шансата да е А-Пе-Пе (ако пројде пројде). Во тој случај треба да се реагира жустро.
Пазете рокови секогаш, секаде.