ronce, pa toa e dobar pokazatel deka ne sme sopartijci so tie lugje sto gi mislis.
kazi mi ti mene, vi organiziraa li avtobusi i sendvici za do soncev breg i plovdiv za letovo, ili?
Играј сиртаки на грчка вечер

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ronce, pa toa e dobar pokazatel deka ne sme sopartijci so tie lugje sto gi mislis.
kazi mi ti mene, vi organiziraa li avtobusi i sendvici za do soncev breg i plovdiv za letovo, ili?

idi slusaj go azis.Играј сиртаки на грчка вечер![]()
имаш и маслинки истоСалати сам си мериш
Кога се мисли на салати се мисли на таратур француска руска и сл. а не само на зеленчук салата шопскаИма краставици, моркови, зелка, домати и друго. Дури има и од тие грчките што се запакувани зелените листови рикола и не знам што све има.
Дечко олади. Стално ме мешаш мене. фино лепо си прашав. Човек би помислил дека си платен од кам хахахаА што се секираш па ти кога веќе со години не работиш таму? Што те засега ако ги крадат? Толкав buthurt јас во живот не сум видел како овој твојот.
Хахаха, многу е смешно, еве пукнав од смеа, хахаха.Дечко олади. Стално ме мешаш мене. фино лепо си прашав. Човек би помислил дека си платен од кам хахаха
Имаат мислам и готвена храна во Веро Тетово да си купиш . Можеби таму има такви салати. Јас не сум купувал па не знам точно.Кога се мисли на салати се мисли на таратур француска руска и сл. а не само на зеленчук салата шопска