Има краставици, моркови, зелка, домати и друго. Дури има и од тие грчките што се запакувани зелените листови рикола и не знам што све има.Во тој у Тетово нема салати, само у џамбо мислам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има краставици, моркови, зелка, домати и друго. Дури има и од тие грчките што се запакувани зелените листови рикола и не знам што све има.Во тој у Тетово нема салати, само у џамбо мислам.
Тоа си треба, треба да се научи народ, многу не знаат, ново е за нас сепак.Во два Тинекса имам сам наплаќано и во двата има обезбедување што ти виси над врат и ти го прати секој клик. У меѓувреме и те прашува доколку не знаеш како сам да си искуцаш и наплатиш дали тој/таа да го стори тоа за тебе.
Јас на Б.Трајковски тој што е неколку пати сам си наплаќав, само првиот пат дојде човек ми помогна и си отиде. Јас сам си догурав до крај. Од тогаш никој не пришол или стоел до тие пултовите. Мене тој механичкиот глас ми иде на нерви.Во два Тинекса имам сам наплаќано и во двата има обезбедување што ти виси над врат и ти го прати секој клик. У меѓувреме и те прашува доколку не знаеш како сам да си искуцаш и наплатиш дали тој/таа да го стори тоа за тебе.
Немало никој атоа што тогаш ваљда не краделе.Јас на Б.Трајковски тој што е неколку пати сам си наплаќав, само првиот пат дојде човек ми помогна и си отиде. Јас сам си догурав до крај. Од тогаш никој не пришол или стоел до тие пултовите. Мене тој механичкиот глас ми иде на нерви.
Ја од фебруар- март негде не сум бил у тие два Тинекси.Месец и кусур не сум бил таму.
Па со марживе што ги ставаат и заслужуваат да ги крадат.Тука е проблемот со нас Македонците.
Ставаат каса за самонаплата и одма помислува на крадење.
Kaj nas vo marketite kesi kradat, nemalo da kradat proizvodi koga sami kje si naplakjale, sto ste cudni.
Siromastija za narod sto sekoj vikend si tera lukzus vo drugi zemji, za narod sto po dva do tri pati odi na odmor vo leten period?А како да не крадат кога голем дел од народов не зема ни 1000 евра плата во 2026та кога тие пари денес не стигаат ни за сметки? Државава е една од најсиромашните во Европа.
Carinite ni se mnogu visoki pri uvoz na roba, ova zemja zavisi od uvoz, domasnoto proizvodstvo go utepaa i posle se si povlekuva. Domasnoto proizvodstvo nema zagarantiran odkup od zemjava, kako sto imaat pogolem del od zemjite, a kaj nas nikad toa nema da se sredi. Mnogu problemi se, nema da se resat za brzo.Па со марживе што ги ставаат и заслужуваат да ги крадат.
glup moabet vadis, ne znam ja so kogo si opkruzen na dnevna osnova za seriozno da mislis tri pati idat lugjevo na odmor u leto.Siromastija za narod sto sekoj vikend si tera lukzus vo drugi zemji, za narod sto po dva do tri pati odi na odmor vo leten period?
Narod sto sekoj vikend gi polni kafanite, preku den i navecer?
glup moabet vadis, ne znam ja so kogo si opkruzen na dnevna osnova za seriozno da mislis tri pati idat lugjevo na odmor u leto.
pola narod odmor nema videno, najgolemiot del more videl niednas ili ednas u zivotot na ednodnevna ekskurzija do Grcija i nazad.
eve licno 8 godini i vise nemam odmor videno, pola lugje koi sto gi poznavam isto, site sme zatrpani od egzistencijalni trosoci, a drugava polovina cela godina shteka pari i trga od usta i se zadolzhuva godina dena za 5 dena kaj juzhnite komshii vo najsranje mozhni apartmani i lokacii, a pritoa i ja, i ovie lugje rabotime polno rabotno vreme.
ako izleguvanje dva pati u mesecot u kafana i socijaliziranje so kolegi ili prijateli i delenje troshok po 10-15-20 evra e nekakov pokazatel deka tuka narodov ima pari, togash dobro, najbogati zhiteli na Evropa sme.
out of touch si, edini lugje koi poznavam da teraat dva ili povekje odmori se onie 1% od naselenieto u drzhavava, koi imaat povekje pari i od ovie shto zhiveat u zapadnive drzhavi blagodarenie na toa shto se deca na lugje koi shto kradele koga se kradelo i ovie koi shto lapaat tenderi i se u politichki kombinacii.
eve, ja ne znam eden lik, so normalna sekojdnevna rabota u drzhavava koj shto ide tri pati na leten odmor ili ne se zadolzhuva ili trga od usta cela godina za toj eden odmor.
ronce, pa toa e dobar pokazatel deka ne sme sopartijci so tie lugje sto gi mislis.Сите твои сопартијци се туркаат на Евзони за продужен викенд само ти тука си сам, те извисиле.