Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 13.789
- Поени од реакции
- 45.982
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според ниту еден основ за квалитет Аргентина не заслужува полуфинале.Групите беа одлично судени, речиси перфектно.
На толку натпревари, нормално е да има некои грешки и пропусти, сепак зборуваме за 100 утакмици.
Оваа од сношти е прва таква одлучувачка грешка, горе-долу исходот е до полуфинале е според квалитетот.
Според ниту еден основ за квалитет Аргентина не заслужува полуфинале.
Аргентина ќе освои, ја имаат таа фифа и ќе им се намести![]()

Тогаш и се случи црвениот на Емболо, кога Швајцарија го имаше моментумот и ништо чудно со таков притисок да дојдеа и до втор гол.Проблемот не беше Емболо и глумата туку судиските критериуми.
За првиот жолт на Емболо можеше да му прости со оглед дека претходно Таљафико и Лисандро Мартинез имаа слични ситуации каде поминаа без жолт.
Играта само што се отвори и они ја затворија со овој црвен картон. До тој момент Швајцарија ги доминираше Аргентина и ништо чудно да ја свртеа да не беше црвениот.
Тогаш и се случи црвениот на Емболо, кога Швајцарија го имаше моментумот и ништо чудно со таков притисок да дојдеа и до втор гол.
Го уништија натпреварот судиите, многу лоши и чудни одлуки на ова СП.