Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
@S.L толку се очајни топчињата што измислуваат бројки за парадата и користат слики од парадите на Ливерпул и AI слики за да покажат нереални бројки :LOL:

Настрана тоа што крадат песни :icon_lol:

Над 1 милион навивачи имало на парадата, најголема до сега во Англија според некој медиуми.
Не
Автоматски споено мислење:

Само што ми излезе еден податок, Микел Артета е единствениот од моменталните менаџери што има освоено Премиер Лига.
@S.L , @Ska Maniac , @dantemkd , @Johnny B :pijani:
Мареска има светско :icon_lol:

Не

Мареска има светско :icon_lol:

Не сте ми интересни вие новата генерација, ептен меех сте ми. Ми фалат ратм ридлерот даворче и прајм @Донев .

Се читаме наредна сезона, сега поздрав од англискиот шампион Арсенал, Факе и цел фан клуб Арсенал. :sneaky:

Не сте ми интересни вие новата генерација, ептен меех сте ми. Ми фалат ратм ридлерот даворче и прајм @Донев .

Се читаме наредна сезона, сега поздрав од англискиот шампион Арсенал, Факе и цел фан клуб Арсенал. :sneaky:
Сезоната заврши прекрасно. Габриел успеа да направи баланс во универзумот... сега може мирно да спиеме :love:

Сезоната заврши прекрасно. Габриел успеа да направи баланс во универзумот... сега може мирно да спиеме :love:
Ти не можиш мирно да спииш, до крајот на животот ќе те гоне ваа слика после сите изедени :гомце:
А самото тоа што знаиш дека и одгодина ќе а одбране без проблем, ќе ти праве дополнителни кошмари во спиењето.
Screenshot 2026-06-01 103929.png
До наредна сезона, поздрав од актуелниот шампион! :D

Последно уредено:
Ко на погреб да тргнале наместо на парада за прослава на титула.
1111111111111111111111111111111111111111111111111.png

Мислам дека е од ПЕС 2016 :icon_mrgr:
Не, фифа е некоја затоа што ја имам играно. Поточно ова е иконата кога сакаш да ја угасиш кариерата. Уште тогаш ми беше меме.
Фифа 15.
fia15.png

Последно уредено:
Како бе Гордон нема брзина? Па тоа му е најголем адут, што повеќе... :toe:

Иначе личи на вонбрачен син на Доналд Трамп и Лери Брд. :D

Јас првпат кога го видов си реков тоа е тоа, Гоце Николовски ќе не носи до ЛШ трофејот.

IMG_2782.jpeg

Back
На врв Bottom