Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Често се повредува Барнс. Морган Роџерс е поприроден фит за Барса, него ли Гордон. Али ајде, ке видиме.

Често се повредува Барнс. Морган Роџерс е поприроден фит за Барса, него ли Гордон. Али ајде, ке видиме.
Ај сега не им кажувај, Керик го има на список ;)

Секоја чест за агенотот, првин да го излажеш островот дека овој е добар играч, па да го излажеш Тухел дека е подобар од другите англиски крила и на крај да ја излажеш Барса да фукне 80мил за овој.
Подобро по Харви Барнс да тргневте, барем има брзина. Гордон ни бризина, ни дриблинг, ни визија ни шут.
Башка и агресивен карактер е ќе се изнареди жути и црвени за беспотребни караници.

Како бе Гордон нема брзина? Па тоа му е најголем адут, што повеќе... :toe:

Иначе личи на вонбрачен син на Доналд Трамп и Лери Брд. :D
Не дека е спор, ама го споредуваш со другите англиски крила како Барнс, Боувен, Рашфорд, Роџерс делува поспоро.

Гордон е неуморлив, знае Флик зошто го зема има да ора напред назад 90 минути. Иначе, секако дека не вреди 80м ама не вреди и Нони Мадуеке 60 па ене го жив е...

Ајде Шалом другари нека се угоде ЛШ титула.
После лижење на ѕидот ко Меси, Нејмар, Трамп, Обама, Епштајн ...... редот е и на Артетанјаху.
Изгледа решени се да ја урнат арапската - париски султанат.

709645550_1541533787601600_5855922159483550076_n.jpg

Пу се надевав дека Ираола кај нас ќе дојде.

top odluka, ama ne mozese da se reagira pobrzo pa da se zeme Xabi primer. Sea vljda se suska deka Iraola ke go zemaat, ama so znam. Ne deka e los trener, ama ne mi izlea deka ke naprae neso posebno. Aj da vidime bash sto ke bide odlukata

top odluka, ama ne mozese da se reagira pobrzo pa da se zeme Xabi primer. Sea vljda se suska deka Iraola ke go zemaat, ama so znam. Ne deka e los trener, ama ne mi izlea deka ke naprae neso posebno. Aj da vidime bash sto ke bide odlukata
Не го сакаат Алонсо.
Да го сакаа ќе го земеа

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Back
На врв Bottom