Албуми со самолепливи сликички

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
На толку плачење некако не ви се скапи сликичкиве, а? :D
Коа ќе начекаш на акција за едно евро, нема сакаш неќеш :D

IMG-20260519-223928.jpg

На толку плачење некако не ви се скапи сликичкиве, а? :D
Лотарија е албумов, со малку среќа може и во плус да е некој од негово собирање. Мое лично мислење е дека со воведување на extra stickers многу повеќе бизнисмени има меѓу собирачиве на сликички, отколку луѓе што собираат за душа, ама па од друга страна веројатно треба малку “импостери“, дека другиве мала таргет група ко да се како поминува времето. За албум последен пристоен од Светски/Европски мислам е 2018 (квалитет на страници, изглед на сликички, прегедност на информации итн).

Кока кола сликичкиве најлоши досега, ни се лепат ни стојат

Кој има кодови за дигиталниот албум и не му требаат (не го собира) нека ми пушти некој во пп, на 55% комплетираност ми се потрошија залихите. Сега пак сум на 2 пакетчиња на ден, наместо на 4. :D

Кој има кодови за дигиталниот албум и не му требаат (не го собира) нека ми пушти некој во пп, на 55% комплетираност ми се потрошија залихите. Сега пак сум на 2 пакетчиња на ден, наместо на 4. :D

Скенирај од еден на друг телефон Кока Кола лого и за друго напиши „panini world cup 2026 album" и скенирај исто така со другиот телефон. Јас така добивам две пакетчиња плус дневно!

Коа ќе начекаш на акција за едно евро, нема сакаш неќеш :D

IMG-20260519-223928.jpg
Ова да не е она што го има во Германија и Австрија каде што доаѓа едно пакетче во кое сигурно има загарентиран стикер од Германија/Австрија со сребрена позадина, специјална едиција само за тие земји. Вака нешто личи:
1779408214705.png

До кај сте со албумот, guys, ќе се менуваме?
Како кога кутија/пакетче не остана во продажба?! Народ како да нема видено. Гледаат некој профит да прават со тие проклети екстра, златни, сребрени и платинум и не знам какви се верзии...

Ова да не е она што го има во Германија и Австрија каде што доаѓа едно пакетче во кое сигурно има загарентиран стикер од Германија/Австрија со сребрена позадина, специјална едиција само за тие земји. Вака нешто личи:
Прегледај го приврзокот 478241
IMG-20260522-134203.jpg

Има такви сликички, ама во овие пакувања се други обични плус четири гратис.

1779458352175.png

Овие ми фалат, уште 387 сликички. :shook:

187 дупликати имам. Ако е некој за менување, кажувајте.

Сите продаваат јас би купил сликички :D. Ако некој продава од дупликатите, би купил по макс 10 ден сликичка, а за 100+ сликички по 8 ден. + мое карго секако.

Сите продаваат јас би купил сликички :D. Ако некој продава од дупликатите, би купил по макс 10 ден сликичка, а за 100+ сликички по 8 ден. + мое карго секако.
Тоа откако ќе го соберам албумот, ако го соберам. :P Ќе се договориме.

Кој собира од скопје нека ми пише имам 160 дупли

Back
На врв Bottom