Цела кисела вода ја свртев нигде нема сликички.
Јас на прва најдов денес. Цела кутија купив. Не ви кажувам каде, ќе ми ги соберете.Нема нигде цел ден

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цела кисела вода ја свртев нигде нема сликички.
Јас на прва најдов денес. Цела кутија купив. Не ви кажувам каде, ќе ми ги соберете.Нема нигде цел ден

Коа ќе начекаш на акција за едно евро, нема сакаш неќешНа толку плачење некако не ви се скапи сликичкиве, а?![]()

Лотарија е албумов, со малку среќа може и во плус да е некој од негово собирање. Мое лично мислење е дека со воведување на extra stickers многу повеќе бизнисмени има меѓу собирачиве на сликички, отколку луѓе што собираат за душа, ама па од друга страна веројатно треба малку “импостери“, дека другиве мала таргет група ко да се како поминува времето. За албум последен пристоен од Светски/Европски мислам е 2018 (квалитет на страници, изглед на сликички, прегедност на информации итн).На толку плачење некако не ви се скапи сликичкиве, а?![]()

Кој има кодови за дигиталниот албум и не му требаат (не го собира) нека ми пушти некој во пп, на 55% комплетираност ми се потрошија залихите. Сега пак сум на 2 пакетчиња на ден, наместо на 4.![]()
Како кога кутија/пакетче не остана во продажба?! Народ како да нема видено. Гледаат некој профит да прават со тие проклети екстра, златни, сребрени и платинум и не знам какви се верзии...До кај сте со албумот, guys, ќе се менуваме?
Ова да не е она што го има во Германија и Австрија каде што доаѓа едно пакетче во кое сигурно има загарентиран стикер од Германија/Австрија со сребрена позадина, специјална едиција само за тие земји. Вака нешто личи:
Прегледај го приврзокот 478241
Тоа откако ќе го соберам албумот, ако го соберам.Сите продаваат јас би купил сликички. Ако некој продава од дупликатите, би купил по макс 10 ден сликичка, а за 100+ сликички по 8 ден. + мое карго секако.
Ќе се договориме.