450мл пластика, обична и зеро. Денес купив две, ми паднаа Дејвис и Валверде.И две прашања од моја страна. Во кои Кока Кола шишиња паѓаат сличињата за албумот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
450мл пластика, обична и зеро. Денес купив две, ми паднаа Дејвис и Валверде.И две прашања од моја страна. Во кои Кока Кола шишиња паѓаат сличињата за албумот
Многу си се мачел, јас ги одлепував од таму и директ лепење.Овие од Нова Македонија/Панини колку непромислен потег направиле со тоа хефталиците и албумот, работа за пола ден ми отворија. Генијалциве решиле да даваат 6 сликички со албумот кој следуваше со секој купен весник на Нова Македонија, но тоа сакале да го направат на начин да се заштитат од евентуална препродажба, кражба или што ти знам, па ги захефтале заедно со албумов како на првава слика:
Прегледај го приврзокот 477850Прегледај го приврзокот 477851
Па ги отхефтав на средина и вадев страна по страна за да дојдам до скриеното богатство (ако ги потегнев ќе се оштетеа сликичките)
Прегледај го приврзокот 477852
На крај откако се извадија сите страници дојдовме до скриеното богатство:
Прегледај го приврзокот 477853Прегледај го приврзокот 477854
Скриеното богатсво:
Прегледај го приврзокот 477855
Не е најчист save, но тоа што е хартија од страна е само отпозади делот, сликичките од напред беа
Тоа не е нешто ново.Купив три, чисто онака, можда некој од Шкотска ќе ми се падне и глеам бројке и слова, а не само бројки. Тоа гарант да не се испаничат луѓето коа ќе видат 879 или нешто слично.
Ми се падна некоја нула нула, со Панини лого, или можда е о о.
Секако, од Шкотска никој не ми се падна.
Ново е. Обично ми се паѓаат од Шкотска одма.Тоа не е нешто ново.
За броевите на сликичките зборувам.Ново е. Обично ми се паѓаат од Шкотска одма.
Сега баш видов еден на некоја српска фб група објавил дека го добил Јамал како екстра сликичка и го нуди или за две кутии или за париНекој да не ги собира екстра сликичките?
.Што среќа ќе беше, јас од три кутии само Салах и тоа бејзик мислам.Ги иам Меси златен, Вирц и Алфонсо Дејвис бејзик.
Инаку ми фалат уше: RSA8, AUT9, USA7, JPN13, COL13, ARG17.
Ако некој ги има нека ми пише ПП