Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Нема потреба да тепаат Палас за да освои Сити титула (секако, во случај Сити да ги тепаат Борнмут и Вила). Моментално гол разликата е изедначена, што значи дека во случај на ист број поени на крај, Сити секако би имале подобра гол разлика. Така да, ако Сити победи денес, Арсенал ќе мора да оди на победа во Палас. Е сега, Кристал Палас има финале во Конференциска Лига три дена после последното коло, па прашање е дали ќе играат со сите сили или ќе калкулираат и ќе се чуваат за финалето.
Нема да се замараат ем 10 мил зимаат за Езе, ем со освојување на конференциска одат во лига Европа.
Гвардиола си ја изгуби титулата против Евертон.
ПС Мареска у Сити, ќе биде интересна следната сезона.

mi se svigja sto si tolku samouveren kako fan na Arsenal, se nadevam deka uste ednas taa samodoverba ke ve izdade. Pa da slavime site kako lugje :coffee:
И да не издаде таа самодоверба, ти нема да славиш како човек туку како БОТ.
Оти спамираш на секое како програмиран бот за СПАМ.
Било премиер лига, карабао, фа куп, лш од уста не го вадиш Арсенал. По опседнато ботско створение до сега не сум видел.
Се надевам одгодина дека ќе бидите конкурентни и ќе почниш да си навиваш пак за твојта екипа, оти плавиот дрес го искина од носење веќе :angel:

Нема да се замараат ем 10 мил зимаат за Езе, ем со освојување на конференциска одат во лига Европа.
Гвардиола си ја изгуби титулата против Евертон.
ПС Мареска у Сити, ќе биде интересна следната сезона.
Не е точна информацијата дека 10 милиони земаат за Езе, во договорот има 7.5м за бонуси и ниеден од нив не е околу освојување на лигата, лажна вест беше тоа.

Не е точна информацијата дека 10 милиони земаат за Езе, во договорот има 7.5м за бонуси и ниеден од нив не е околу освојување на лигата, лажна вест беше тоа.
Пеки, али секако имаат 3 дена после вас финале. А друг начин да играат Европа немаат, имаа али ги кикснаа последните 3.

Мене ми е најјако како најгласни се навивачи на Јунајтед,
Не сме најгласни, највеќе не има, затоа така ти се чини.
Да се тргнат навивачите на МУ, ќе останете сите четворица на форумов, плус Кобе и Чолка кои доаѓаат од досада.

Пеки, али секако имаат 3 дена после вас финале. А друг начин да играат Европа немаат, имаа али ги кикснаа последните 3.
Па добро, за Арсенал доволно е да се наредат пред гол и некако господ да ги дочува од корнери и ќе извадат 0-0.

Не сме најгласни, највеќе не има, затоа така ти се чини.
Да се тргнат навивачите на МУ, ќе останете сите четворица на форумов, плус Кобе и Чолка кои доаѓаат од досада.
Откако Костич и Давор4е ги истеравте веќе и на Челзи ги нема фановите. :(

Имаше веќе таков случај со Бјелса, пројде со парична казна.
Епа овие не прошле со парична казна :D

Епа овие не прошле со парична казна :D
Не се арни енглезиве. Како може за иста ситуација да има два различни аршини?

Не се арни енглезиве. Како може за иста ситуација да има два различни аршини?
Ovie spiunirale 3-4 i vo liga, mozda i poveke, priznale sve i fateni se, i 4 boda jadele kazna za sledna godina. Opravdano go jadat.

Back
На врв Bottom