Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Оди тинкај го на Артета и не замарај, конечно ќе се навлажните и вие, пајажина ви фатија витрините.
Поотепан шампион не се видело во лигата, и башка туркан од судии, не само во ПЛ туку и во ЛШ.
Колку и да сака човек да освојат заради вакви работи треба да ни е мило последно коло да ги преебат Палас, и ради вакви навивачи запечени ко факенот
Ај оди во кујната ќе те молам.

1779139442632.png

Нели не пратиш премиер лига, не коментирај тука, гоу бек ту д - китчен.

Attachments

• 1779139427468.png
    1779139427468.png
    43,8 KB · Прегледи: 23
Ви текнува Ковачиќ кога не доби втор жолт картон за скоро ист старт на нога против Арсенал.
Иначе некни Сити тепаше 1-0 против Барнли, па немаше муабети за лош шампион. А денес барем Арсенал имаше шанси за убедлив триумф.

Ви текнува Ковачиќ кога не доби втор жолт картон за скоро ист старт на нога против Арсенал.
Иначе некни Сити тепаше 1-0 против Барнли, па немаше муабети за лош шампион. А денес барем Арсенал имаше шанси за убедлив триумф.
Мене ми е најјако како најгласни се навивачи на Јунајтед, истите тие кои знаат како милион пати играчи на Сити се извлекувале да не добијат црвен, пред се другарот Бернардо Силва кој што секој втор натпревар рита или мава со лакт некој. Еве и против нивни тим. Како судиите да свиреле секогаш за Арсенал, а Сити ги оштетувале, за да го местат Арсенал шампион да е, таков наратив се шири.

А за Чолисимо не и замерувам, веројатно не ни памти дека и Сити пред некое коло 1:0 тепаше против Барнли, убаво си пишала не прати ПЛ, нереално и е ова со 5:0.

Verojatno univerzumot ke se zadovoli i ke napravi balans so lagani 1:0 za palac u 90+ na 24ti, a city da tepa uste poslednite dve u mega giga motiviracki fazon i da go ispratat Pep kako sto dolikuva. Se nadevam deka bogovite ni spremaat nekoja dobra drama za posledno kolku kaj sto Pep si zaminuva so titula.

Verojatno univerzumot ke se zadovoli i ke napravi balans so lagani 1:0 za palac u 90+ na 24ti, a city da tepa uste poslednite dve u mega giga motiviracki fazon i da go ispratat Pep kako sto dolikuva. Se nadevam deka bogovite ni spremaat nekoja dobra drama za posledno kolku kaj sto Pep si zaminuva so titula.
Тоа сакав да прашам. Ако Арсенал завршат со исто поени ко Сити кој ќе испадне ебана странка ?

Тоа е фудбалот, некогаш женски газиња на терен од руски старлети, некогаш Хинкапие

1779142433450.png

Иначе трансферов на Чаби у Челси е тешка перверзија... нема да ме чуди и титула у некое догледно време, имам доста големи очекуења.

Kako moze da palcete i koga pobeduvate ziti boga. Daj uzivaj osvojuvate nesto konecno.
Fakt e deka ve guraat, a vie ni toa malce ne znaete da go iskoristite na vreme pa cekate posledno kolo, a ne da se spremavte za finale kako lugje so titula, a vaka win win situacija poraz od palac i Psg bi bilo kruna na vasata sjajna sezona.

Kako moze da palcete i koga pobeduvate ziti boga. Daj uzivaj osvojuvate nesto konecno.
Fakt e deka ve guraat, a vie ni toa malce ne znaete da go iskoristite na vreme pa cekate posledno kolo, a ne da se spremavte za finale kako lugje so titula, a vaka win win situacija poraz od palac i Psg bi bilo kruna na vasata sjajna sezona.
Нема да е потребен натпреварот со Палас, не ги потценувај Борнмут утре. А и што и да е исходот утре, Арсенал го победува Палас последно коло.

mi se svigja sto si tolku samouveren kako fan na Arsenal, se nadevam deka uste ednas taa samodoverba ke ve izdade. Pa da slavime site kako lugje :coffee:

mi se svigja sto si tolku samouveren kako fan na Arsenal, se nadevam deka uste ednas taa samodoverba ke ve izdade. Pa da slavime site kako lugje :coffee:
Не станува збор за самоувереност. Имав и мислење одма после поразот на Сити кога реков дека со овој пораз шансите за титула ни пораснаа. До тој меч Арсенал играа криминално лошо, ова денес што го виде со 2 пати погодени рамки на гол беше невозможна мисија, се завршуваа натпревари со неупатен шут кон противничкиот гол. Во тој пораз конечно покажаа колку толку добра игра после месеци пауза, да не беше поразот ќе продолжеа со гној пристапот, ќе го фатеа господ за муда дека не изгубиле од Сити и сигурно немаше да освојат, вака се вразумија. Сити горе доле ваков е цела сезона не дека може некој да се потпре на него, не е дека се помочаа од можноста да освојат титула пошто ги имаат колку сакаш титули освоено, едноставно толку е квалитетна одбраната како со Евертон што ја видовме, повеќе е ко она мемето кога човече со Арсенал си поставува стап во точакот со лого Арсенал и паѓа.

Буквано гледате од АФТВ и лупате зелени, буквално исто и таму лупаа.

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Нема потреба да тепаат Палас за да освои Сити титула (секако, во случај Сити да ги тепаат Борнмут и Вила). Моментално гол разликата е изедначена, што значи дека во случај на ист број поени на крај, Сити секако би имале подобра гол разлика. Така да, ако Сити победи денес, Арсенал ќе мора да оди на победа во Палас. Е сега, Кристал Палас има финале во Конференциска Лига три дена после последното коло, па прашање е дали ќе играат со сите сили или ќе калкулираат и ќе се чуваат за финалето.

Back
На врв Bottom