- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.736
- Поени од реакции
- 124.777
Корегирано.Секогаш е подобро да не пишеш ништо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Корегирано.Секогаш е подобро да не пишеш ништо.
Интер од мали деца има крадено титули. Ако си заборавил, земи потсети сеbolje da zemes nesto sto nekoj ti go dava, otkolku da ukrades i da te pamtat ko lopov cel zivot posle toa.![]()
Brat da prasam, kakva institucija e AS Makarenko?Аха, значи местел за да изгуби и да не добие пари со евентуалното освојување на титула пошо биле дебел минус. Прекрасна логика, ако си претседател на клас во Ас Макаренко.
Вечерно школо.Brat da prasam, kakva institucija e AS Makarenko?
Не знам какво добро виде фудбалот од тоа што никакви екипи дрпнаа скудета, ама добро.Честитки за титулата @фан клуб Интер.
Сосема заслужена и целосно очекувана.
За наша среќа, а и за доброто на фудбалот, Инзаги ви беше тренер па немате 6 скудета по ред![]()
Neli milan trebase vtori da zavrsat u slucaj inter da go kaznat calcopoli 2 i da im ja dadat titulata? Kako odea tie matematiki?

sea matematikite ke se i 5to da sme, pak ke odime vo LS.Neli milan trebase vtori da zavrsat u slucaj inter da go kaznat calcopoli 2 i da im ja dadat titulata? Kako odea tie matematiki?
Да му го ТУРААААМММММ
Romantika, dusa od covekЧетири сезони и нула трофеи со Милан додека во Интер за 5 сезони вкупно 7 трофеи.
Честитки за Хакан. Паметен избор направи кога одбра да игра за гордоста на Милано.
Idolo Nerobluu, Hakan Calanoglu
Прегледај го приврзокот 476619