Ретроспектива: 20 години Кајгана форум

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Се зачленив 2006 под друг ник од сегашниот.
Фан на Јуве,највеќе ради таа тема и регистрирав јузернејм. Имаше интераши што страшно ме нервираа ,па сакав да се расправам.

Форумов ми овозможи да се запознаам со сопругата со која што имаме 2 деца.

Луѓето се женат тука ние будалите за фудбал се расправаме и се нервираме семката да му ја ебам италијанска неспособна. Болест е ова, завист како коцкање, за нив милиони евра плата, за нас нервозите.

Се зачленив 2006 под друг ник од сегашниот.
Фан на Јуве,највеќе ради таа тема и регистрирав јузернејм. Имаше интераши што страшно ме нервираа ,па сакав да се расправам.

Форумов ми овозможи да се запознаам со сопругата со која што имаме 2 деца.
Ова е баш за "dnevna doza lepog" рубрика, користење на форумот и интернет просторот на најдобар можен начин, браво и за двајцата. Патем има минимум уште еден пар што преку форум се има запознаено, ако сака слободно нека се каже, да не испадне дека јавно се на тапет.

Не, нееее...:neetaka:
Мало џепче, мало количе, мало к...
Јас не сакам да ти бидам швалерка..извини
:P:свиркам:
... јас до сега имам двајца швалери, да не прочитав тука не ќе знаев :pos: куј знае уште колку ги имам :lolzz:

... јас до сега имам двајца швалери, да не прочитав тука не ќе знаев :pos: куј знае уште колку ги имам :lolzz:
Ти какфа си можда и мужа имаш, ама незнаеш.

И не е куј знае, него којзнае.

Не, нееее...:neetaka:
Мало џепче, мало количе, мало к...
Јас не сакам да ти бидам швалерка..извини
:P:свиркам:
Ти мал мозок, мала интелегенција, мала душа...
Гледаш како си одговараме :smirce:

Ти мал мозок, мала интелегенција, мала душа...
Гледаш како си одговараме :smirce:
Чек сега, мал мозок имаме сите!
За интелигенција не знам, ама душа на жена се дознава колкав газ има :D правопропорционално;)
А дека си одговарате, од Марс се гледа!

Back
На врв Bottom