Ретроспектива: 20 години Кајгана форум

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Се зачленив 2006 под друг ник од сегашниот.
Фан на Јуве,највеќе ради таа тема и регистрирав јузернејм. Имаше интераши што страшно ме нервираа ,па сакав да се расправам.

Форумов ми овозможи да се запознаам со сопругата со која што имаме 2 деца.
Значи имало и нормални луѓе на форумов. Браво!

... ти па ич инТЕЛЕгенција :pos:
Oк ти па затоа само ТЕЛЕ затоа што не си ни ИН а ни ГЕНЦИЈА.
Автоматски споено мислење:

Значи имало и нормални луѓе на форумов. Браво!
Сакаш да кажеш дека ние што се швалерисуваме на форумов сме ненормални ?

Последно уредено:
Oк ти па затоа само ТЕЛЕ затоа што не си ни ИН а ни ГЕНЦИЈА.
Автоматски споено мислење:

Ви го плесна у фаца,шо би рекле скопјани!:D

Порано може имаше женски, сега само поздрав топол, бијонс останаа и некои феминаци. :kafence:

Да не беше форумов ќе бев стара мома, и екс мажот и сегашниов ги упецав ваму.(y) фала ти жути,:bravobe: vielen vielen Dank.
Ајде здравје боже па и иден да си најдеш на форумов.

Не знам еве @Комити Лисиче еднаш ми напиша коментар на велешкине пастрмајлии,му се свиѓале, ако барам трет маж да му пишам.,не знам кај е не се бев уклучила 6 месеци, мислам нека е жив и здрав муж ми пупу скраја да е.
Се компромитираше со овие постовиве у задње време....тешко некого да прелаже.
I Love Heart GIF by aaf.nyc

Последно уредено:
Гледам си се усреќила!
"А шта је среча? Није среча пара пуна вреча" ај третата е среќа како викаат. Абе многу знаеш ти. Тебе ружи ти цветаат џанам.

Никако, само велам дека е реткост да се најде нешто толку сериозно на интернет.
Секој со својата фитнес програма :D

Никако, само велам дека е реткост да се најде нешто толку сериозно на интернет.
Секој со својата фитнес програма :D
Не само што не е реткост туку 100% од познанствата се преку Фејсбук и останати социјални страни за запознавање, врски и бракови се разбира започнуваат со познанство, запознавање. Денес реткост е во живо некој да ти пријде или преку пријатели да запознаеш партнер/ка, луѓето се во свој bubble, висат на социјалните мрежи изолирани од светот, комуникацијата е олеснета, не мора како порано да одиш кај Маја другарка ти на турско кафе за да дознаеш кого сретнала и што и рекол, ја имаш на месенџер си пишувате секојдневно и разменувате слики, башка што и симпатијата ти е на Фејсбук, па му отвараш профил и гледаш кај бил, со кој бил и така натаму, не ти треба комуникација со другарче за да дознаеш информации за аплицирање за нешто,си отвараш чатџпт се ти е на тацна. Не ти треба дури ни психолог,доктор, сметководител и адвокат,се тоа чатот врши милион пати подобро,бар за мене.

Не само што не е реткост туку 100% од познанствата се преку Фејсбук и останати социјални страни за запознавање, врски и бракови се разбира започнуваат со познанство, запознавање. Денес реткост е во живо некој да ти пријде или преку пријатели да запознаеш партнер/ка, луѓето се во свој bubble, висат на социјалните мрежи изолирани од светот, комуникацијата е олеснета, не мора како порано да одиш кај Маја другарка ти на турско кафе за да дознаеш кого сретнала и што и рекол, ја имаш на месенџер си пишувате секојдневно и разменувате слики, башка што и симпатијата ти е на Фејсбук, па му отвараш профил и гледаш кај бил, со кој бил и така натаму, не ти треба комуникација со другарче за да дознаеш информации за аплицирање за нешто,си отвараш чатџпт се ти е на тацна. Не ти треба дури ни психолог,доктор, сметководител и адвокат,се тоа чатот врши милион пати подобро,бар за мене
Квантитетот на познанства е зголемен, ама процентот на успешни приказни како на типов е дефинитивно мал.

За чатот, не знам што да ти искоментирам.

Back
На врв Bottom