Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Апсолутно! Ама толку се дробеше против него, па еве сега нека си го гледаат Седло на клупа.Милевски е тренериште и господин во секоја смисла на зборот за сељачиштето што сега е на клупа, ова е само почеток на потопот на македонската фудбалска репрезентација на чело со него.
Мислам дека допрва ќе плачеме по Боби и ќе сфатиме колку всушност го вадел максимумот од дибидусиве на терен.
@Stefan-kobeNa mundial ke igrame ako uspeeme da ja migrirame federacijata vo South Amerika, Azija ili najdobro Okeania...

Љуба Аличич од Тему.
Ако ја мигрираме у Јужна Америка тек тогаш бел ден нема да видиме...Na mundial ke igrame ako uspeeme da ja migrirame federacijata vo South Amerika, Azija ili najdobro Okeania...
Ѓоре Јовановски фазон. Ама, ако стварно си отишле зошто биле незадоволни од минутажата, не ни треба да ги викнат пак. Не може некој така во репрезентација да се однесува.Почнаа проблемите Миовски и Трајковски си заминале... Изгледа Седлоски ке биде селектор само за овие две утакмици
Точно, но оваа утакмица не беше било каква туку круна, финале на еден циклус, на една цела генерација. И не можеш со Растодер - Ќамили како и да ја свртиш работата.Ѓоре Јовановски фазон. Ама, ако стварно си отишле зошто биле незадоволни од минутажата, не ни треба да ги викнат пак. Не може некој така во репрезентација да се однесува.
Да, мислев Средна Америка...Ако ја мигрираме у Јужна Америка тек тогаш бел ден нема да видиме...
ако се задржи подолго ќе треба навивачка група коњушари....проблемот со селектори ех фудбалери е што не се добри во избор на фудбалери и благовремена промена на тактики, замени по примање на гол(ови) е закаснета изнудицаПочнаа проблемите Миовски и Трајковски си заминале... Изгледа Седлоски ке биде селектор само за овие две утакмици