Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку дава некоја мала надеж тоа што Данска игра без цела прва постава во одбрана. Плус тоа што Елмас конечно добива минути на клупски план, Столе игра стандардно периодов, Муслиу се враќа во одбрана, па ајде да речеме о тренерската промена може ќе влијае на некој начин.
По мене многу ќе фали Џани. Каков сака нека е на клупски план, ни дава брза транзиција во напад, што со Херера не знам дали ќе ја имаме. Го немам гледано долго време.
Шансите се мали, ама постојат. И да нема еуфорија и да ми е одмилен фудбалот, пак потајно сонуваме СП, колку и да не сме за таму :D

Би требало да има доста Македонци на стадион, има наши бајаги Шведска и Данска, плус гледам и многу тргнаа од тука Битолчани секогаш присутни :love:
Среќно вечер па да се надеваме на чудо, иако шансите се премали, ама ако така е послатко секогаш :)

Тој е составот, едино мислам Алими мораше пред Атанасов да биди, исто и Миовски пред Камили, каков таков Миовски и со една нога е поарен од него....
Радвува Растодер шо е во стартните 11, реално искина сезонава и треба да ни е прва опција....
Нека е со среќа, веруваме во чуда :oeoeoe:

Ќамили под водство на Милевски играше на различни позиции, секаде одговори на најдобар можен начин.
Растодер очекувано стартер пред Миовски, еден од најдобрите стрелци е во првенството на Швајцарија.
Среќно :oeoeoe: :oeoeoe: :oeoeoe:

Цела недела зборам дека немаме промил шанси, ама маме му ебам како доаѓа утакмицата не ми дава срцето да се откажам и да се сомневам, некако мислам дека можеме да избуткаме вечер на мускули. :D

Цела недела зборам дека немаме промил шанси, ама маме му ебам како доаѓа утакмицата не ми дава срцето да се откажам и да се сомневам, некако мислам дека можеме да избуткаме вечер на мускули. :D
Исто секоја ебена утакмица, умот не ебават на максимум, не ми дава срце да се откажам.

Ај уште едно глупаво прашање, Дали Трумпет би дал $чики премија, на тие што ќе ја елиминираат Данска, чисто технички ако игра Данска таму може да има плус организациони захтеви за обезбедување и можни правокации околу ситуејшен со Грендланд ??... а Иран колку знам се откажа...
Трето место хаха
По небитно прашање одамна не сум слушнал.
Друго да прашам, БиХ ако го добије Велс во Кардиф, во Зеница го чека победникот од Италија -С,Ирска... А како е за нас ако случајно победиме во Копенхаген ?

Јас протов Франција немаше да сум волкав песимист.

Данска од секогаш ми биле онака... просечни, без ѕвезди, не доминантни, не атрактивни, ама па стабилен колектив на терен.

Ќе се сликаат пак пред мрежа за албум осеќам :(

Среќа па пре важам за добар пророк него ли добар типстер.

Последно уредено:
Ај уште едно глупаво прашање, Дали Трумпет би дал $чики премија, на тие што ќе ја елиминираат Данска, чисто технички ако игра Данска таму може да има плус организациони захтеви за обезбедување и можни правокации околу ситуејшен со Грендланд ??... а Иран колку знам се откажа...

Друго да прашам, БиХ ако го добије Велс во Кардиф, во Зеница го чека победникот од Италија -С,Ирска... А како е за нас ако случајно победиме во Копенхаген ?
Mad Arthur GIF by MOODMAN

Навивачки 1:2 тачан резултат.
36 кфота.

Знаев дека ќе следува ваков гиф кога му го видов постот. Урлам ко луд дома хахаха
Мислам дека се надмина себеси со прашањата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom