Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Трето место хахаШто мислите, ако мие бевме на местото на Велс, сега со БиХ како ќе испадневме ???

Копилето Џејсон Мекатир го погреба Шаќири. Цела Јужна ќе влезевме на терен да го линчуваме, му ебам суратот дифтарски. Еден од подобрите натпревари на репрезентацијата, се сеќавам избегав од последен час да одам на натпреварот. Гоце Христов го даде еден од поубавите голови кој паднал на Градски, а прославата на голот беше посебна приказнаГледам хајлајтс од некои постари натпревари да помине време дур дојде дуелот со Данска. Случајно налетав на меч против Ирска што сме го добиле 3:2 за квалификации на Светско 1998 и еден удар на кој и Најџел де Јонг би позавидел (1:51 минута) или со балкански пример кажано ала Бобан против чичко милицаец. Не знам како делувал на тие што сте биле тогаш на Градски, ама од денешна перспектива ептен брутал ми е ова.
Прегледај го приврзокот 473164
Прегледај го приврзокот 473163
. Убави времиња.Place Nikolov da bide mesto Ramadani ama aj, mora da gi ispolnat vetuvanjata koga gi vratija vo VardarПрегледај го приврзокот 473173
Види ги бе слепциве бе, изненадување било Костадинов што останал на трибини. Спортски портал, не знае дека Тихо е суспендиран и затоа е на трибини, мајко мила.

Куртон медиуми, класично вадење од контекст.![]()
Пандев: На ЕП ќе се пласиравме и без селектор - тој е виновен што таму игравме очајно!
Горан Пандев кој денеска ја има улогата директор во репрезентацијатa, a вечерва беше гостин во подкастот на ФФМ во кој зборуваше на разни теми.sport1.mk
Од кога го зборев ова, само Гочето друг наратив имаше кога го сменија Мрме. Беше најзаслужен што уште од старт создаде непријателска атмосфера кон Боби.
Николов во моментов е светлосни години далеку од репрезентацијата. Ниту он, ниту Бабунски не се ни за трета постава на Македонија.Place Nikolov da bide mesto Ramadani ama aj, mora da gi ispolnat vetuvanjata koga gi vratija vo Vardar![]()