Го кажав тоа како целина, Ахаб го заповедува бродот (и сите на него).Пиквод е бродот, Ахаб е опседнатиот и луд капетан.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го кажав тоа како целина, Ахаб го заповедува бродот (и сите на него).Пиквод е бродот, Ахаб е опседнатиот и луд капетан.

Повеќе би рекол: "тешко е, ама што ве ебам, не умирам".Macedonian literature - "I'm dead".![]()
Страшно. Да земам јас да преведувам, тогаш.Прегледај го приврзокот 470473
Прегледај го приврзокот 470474
И после слаби преводи имаме, е па ќе имаме кога преведува кој стигне. Дипломирани преведувачи работат што било зашто до превод не стигнуваат. Инаку имам неколку книги од Три преведени од госпожава што беа со слаб превод и случајно налетав на нејзиниот коментар, па ми текна да отворам биографија.
Верувај подобро ќе преведеш од 90% од “преведувачиве” што немаат допирна точка со превод.Страшно. Да земам јас да преведувам, тогаш.
Дај бе остај ги ваквиве теткици, им го собра сиот леб.Страшно. Да земам јас да преведувам, тогаш.

Не бе, мислам дека може. Пред некој месец ми стигна книга од таму. Еве сега пробав, ставив рандом книга во кошничка, отидов на checkout, се си е ОК, адресата си стои мојата од претходно... Ако мислиш на таа листата на држави на почетокот, пред да се најавиш, да, таму не нема, ама тоа служи као наводно да кажеле поточно датум на достава, зашто со нашиве пошти нема шанси да погодат.Одамна ја немав проверено awesomebooks, изгледа не тргнале од земјите за достава. Проверена алтернатива за нарачка од странство?
Може не можеш да креираш акаунт, ама јас веќе имам акаунт и мислам дека можам да направам нарачка. Сега ме терате да барам некоја книга и да порачам. Ајде, давајте предлог што.Не може. Пробав да креирам акаунт, бидејќи ја нема Македонија нема како да пополниш точна адреса. Мора да одбереш адреса од паѓачката листа.
Тоа е. Судбиње...
Имате Abebooks и BetterWorldbooks како алтернативи. Првиот со поштарини од 20$ нагоре, вториот со скапи цени компензирано за наводниот free shiping.
Се сеќавате на Bookdepository?
Е тоа беа некој други времиња. Пред да се случи големиот ресет.
Кога ќе размислиш Академска Книга и не е така скапа. Ценете ја. Ќе ја немаме и неа..