DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Е на ова лајно од чоек моментално сите му се лижат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фали уште дешавката со СтолеЕ на ова лајно од чоек моментално сите му се лижат.

i seuste neame sretnato pameten niga. Izvini Io ama taka e, ako ti mislis poinaku poveli i navedi eden takov, zasto da ne i dvajca.
Pisav, samo ne ovoj, i ne mi teknuese na imeto i me mrzese da guglam, najiskreno, i rekov batali. Ama pa od druga strana

Само Боб Марли е. И кога барем површно ќе го истражиш неговиот живот ќе видиш и ќе се увериш дека ниедна 60 IQ мисла или дело нема кажано или направено.Lelelee najdete ja izjavata na Kompani za ova sto se desi i Murinjo, ke se vrti na netov mene na rils mi izleze. 1 ton nervoza iam, na kraj srbija, bugarija i ungarija ispadnaa krivi haeehehahahahaa, uste mu ja glorificiraat, bravo taka e mu vikaat, od zbor do zbor tocno, mu ebam toa romboidnata nedefinirana glava zatoa celo vreme kapce nosi, ko onie od mars napaga e, tadaat tadaat sto vikaa i go ubija dzek nikolson ni kriv ni duzen.
Ovoj mislev eden od retkite pametni crnci e ama eve Mart dojde, 2026 godina, i seuste neame sretnato pameten niga. Izvini Io ama taka e, ako ti mislis poinaku poveli i navedi eden takov, zasto da ne i dvajca.
Тажно е колку немаш мозок. Испаѓаш поглуп и од црнциве.Заклучивме од поодамна дека нема врска со расизам инцидентот, али какви фашисти се вртат низ форумот мајко мила![]()
Не се сите снегулки и лгбт хелсиншки комитети како некои (не сите) фанови на реал.Заклучивме од поодамна дека нема врска со расизам инцидентот, али какви фашисти се вртат низ форумот мајко мила![]()