UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Lelelee najdete ja izjavata na Kompani za ova sto se desi i Murinjo, ke se vrti na netov mene na rils mi izleze. 1 ton nervoza iam, na kraj srbija, bugarija i ungarija ispadnaa krivi haeehehahahahaa, uste mu ja glorificiraat, bravo taka e mu vikaat, od zbor do zbor tocno, mu ebam toa romboidnata nedefinirana glava zatoa celo vreme kapce nosi, ko onie od mars napaga e, tadaat tadaat sto vikaa i go ubija dzek nikolson ni kriv ni duzen.

Ovoj mislev eden od retkite pametni crnci e ama eve Mart dojde, 2026 godina, i seuste neame sretnato pameten niga. Izvini Io ama taka e, ako ti mislis poinaku poveli i navedi eden takov, zasto da ne i dvajca.

i seuste neame sretnato pameten niga. Izvini Io ama taka e, ako ti mislis poinaku poveli i navedi eden takov, zasto da ne i dvajca.

Over It Whatever GIF

Само овој му го најде лекот, види му ја фацата на Винициус, како ѓаолот да го запозна лично и персонално :pos:

Attachments

• InCollage_20260221_024853640.jpg
    InCollage_20260221_024853640.jpg
    1,7 MB · Прегледи: 83

Коментарите на ѓупци те надолу еј. Како се осмелуваше на ваков потег Бенфика. Види ги бе.

Ех Реал, Реал. Ех фудбал, фудбал до кое тереџе дојде ѓупци да диктираат.

Абе затвори таму се со единствена шанса да играт во Африка или за афрички држави. Пошто деми се фалат дека се Нигеријци, од Конго итн итн а не Французи или Италијаци.

Во некој праведен универзум каде што бели Богови со златни коси одат по земјата, Реал ќе биде елиминиран на Бернабе.

Во нашиот универзум не само што ќе ги отпаднат на Бенфика, туку најверојатно и сериозно ќе им повредат играч. Го искористија моментумот за заплашување и психички игри. Ако не им тргне од почеток со 2 гола на полувреме, ќе видите каква мизерна циганштура од нив ќе излезе подоцна.

Последно уредено:
Заклучивме од поодамна дека нема врска со расизам инцидентот, али какви фашисти се вртат низ форумот мајко мила :D

Lelelee najdete ja izjavata na Kompani za ova sto se desi i Murinjo, ke se vrti na netov mene na rils mi izleze. 1 ton nervoza iam, na kraj srbija, bugarija i ungarija ispadnaa krivi haeehehahahahaa, uste mu ja glorificiraat, bravo taka e mu vikaat, od zbor do zbor tocno, mu ebam toa romboidnata nedefinirana glava zatoa celo vreme kapce nosi, ko onie od mars napaga e, tadaat tadaat sto vikaa i go ubija dzek nikolson ni kriv ni duzen.

Ovoj mislev eden od retkite pametni crnci e ama eve Mart dojde, 2026 godina, i seuste neame sretnato pameten niga. Izvini Io ama taka e, ako ti mislis poinaku poveli i navedi eden takov, zasto da ne i dvajca.
Само Боб Марли е. И кога барем површно ќе го истражиш неговиот живот ќе видиш и ќе се увериш дека ниедна 60 IQ мисла или дело нема кажано или направено.
Автоматски споено мислење:

Заклучивме од поодамна дека нема врска со расизам инцидентот, али какви фашисти се вртат низ форумот мајко мила :D
Тажно е колку немаш мозок. Испаѓаш поглуп и од црнциве.

Не се сите снегулки и лгбт хелсиншки комитети како некои (не сите) фанови на реал.
Ебате ботовите, еден мајмун да дозволам да ми ја наруши перцепцијата :icon_lol:

Колку треба да си удрен у глава у секундата да ти текне друг збор и да плачеш кај судија.

Секако дека овој од Бенфика покрај еден тон црнци во негов тим ќе испраќа расистички навреди, многу глупи луѓе постојат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom