Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе лета ко партал ако не освои ПЛ титула.
Требаше да лета месец назад.
Треба да лета сега, ако има била каква надеж од ПЛ титула годинава

Ова ни е и повеќе од заслужено, сами си правиме све, и сеир и ботлерс и чоукерс и све тоа, затоа што играат како пички.
На 0-2 со тимот кој има само ебани 9 бода земенео сезонава застануваш да играш, наместо да идеш да ги напуниш со уште 2-3 гола.
На 1-2, не птитискаш да ја решиш утакмицата туку чекаш да заврши.

Дијаметрално спротивен тим на тоа што беше пред 2 години, нека се ебат сите од прв до последен.
Не заслужуваме титула, и ќе ја зееме само ако Сити посерат, а знаеме дека нема.

Ја еба работата со Одегард, од тогаш не игра тимот ко шо треба.
Мартинели дури и Арабија му е многу.
Треба во Партизан да оди.

Arsenal's 58 points is the fewest the Premier League leaders have had after 27 games since Leicester in 2015-16 (56)

After Hincapié’s goal, Arsenal’s numbers were almost identical to Wolves’: expected goals, PPDA, possession, pass completion, and final-third share. Arsenal played at relegation level for 30 minutes, yet still could have got a result.

The Arsenal ‘bottlers’ narrative has not been accurate at all in the last three seasons and has been a symptom of a media landscape that has allowed 17 year old twitter trolls to infect what should be superior analysis.But there’s no hiding place from it this season, that’s for sure.

Требаше да лета месец назад.
Треба да лета сега, ако има била каква надеж од ПЛ титула годинава

Не се согласувам дека требаше пред месец дена да лета, ниту пак сега. Но ако ПЛ не освои секако дека треба да лета, дури и ЛШ да освои.

Не се согласувам дека требаше пред месец дена да лета, ниту пак сега. Но ако ПЛ не освои секако дека треба да лета, дури и ЛШ да освои.
Ако случајно ЛШ освои, му давам уште 3 сезони. Не заебаај, rip на сите муабети ќе биде за шо го неаме тој трофеј

Нереално е какви голови примаат. Од натпревар во натпревар сите голови се од кардинални грешки во одбраната. Тешка мизерија...

Како не посра ждрепкава...
Ако искоцкаме ваква шанса не заслужуваме ништо.

Споменик на Раја треба да му изградат.
Ко ќе ми текне дека го критикував неговиот трансфер :D
Неверојатна мизерија е нападот.

нападов беше катастрофален, цела сезона никаква хемија немаат

Нека одмори Зубименди дур не не кошта уште некој примен гол, Норгард за што постои во тимов...

Дури пак би одел со опција, Езе да е лево, средина Сака/Хаверц како амф, а десно Мадуеке. Тросард не може да се состави со топка, а Мартинели е само добар кога ќе влезе од клупа и има свежи нозе против изморени играчи. Кога стартува во лига е доста лош.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom