Nik20
Неверификуван член од немаштија

Пишете си бројче колку сакате вакви да извадиме....
Иначе ни ф од фаул немаше. Бастони го изигра Калулу како млад мајмун со банана. Едвај го пипна, повеќе проблем на Бастони ќе му беше да го преора цел терен за контра да напраи одошто да падне тука. Му ја напраи големата „ Ваму сум таму сум појма неам каде сум, ајде лапај црвениот и горе на трибини на плачење“. Да постоеше ВАР за да се гледа ситуацијата жолт за Бастони за симулација.
Само ако сакате да бидете „реални“ секое коло овде ќе си пишете коа требало да оди судиска одлука поинаку за вас, а не да рипате само кога игра Интер па се плаче на велико дека судии помагале.
Не може секое коло секое дерби, фаул од интер е фаул и треба најстрого да се санкционира, а секој фаул на Јуве/Милан да биде преостар дури и за жолт а не па за црвен. И обратно коа сме веќе кај муабетот.
Ја ќе си кажам за мене, ќејф ми е шо си ги тепавме, уште поголем ќејф шо се издеси и ваа ситуација пошто многу пати сме биле на другата страна.
Успат - Нормална работа е да си ја браниш екипата, поштувам, ама овоа вреѓање по другиве, курови пички сестри мајки вадење, срамота е бе да го ебам....