Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас да му ебам се по список и него и на сите на терен да можам да ги стреалм да ги ебаж да ми помини нервата копилиња пичка ви матер да ви ја емаб еден да не останите до утре

Нема победна екипа од Милан во модерниов фудбал. Беласица со Пинда претседател се сува класа за очајниве некогаш гиганти сега курташак екипа.

Оди бе кој најдр да кажва за заебанциха служите само освоеѕр еден европаки трофеј и после солете памет на други

Razbiram alegrievka da si tera misterot u derbi natrevari, trejdmark vo globala mu e toa ama so pisa be doma, posledni u liga, vodstvo u 6ta minuta, odmorena ekipa, super motivirana, utre megjusebna Inter i Napoli, ne sfakam vakvi staromodni treneri, ne znam sto poise sakase od ova denes za eden rutinski i ubedliv triumf.

Razbiram alegrievka da si tera misterot u derbi natrevari, trejdmark vo globala mu e toa ama so pisa be doma, posledni u liga, vodstvo u 6ta minuta, odmorena ekipa, super motivirana, utre megjusebna Inter i Napoli, ne sfakam vakvi staromodni treneri, ne znam sto poise sakase od ova denes za eden rutinski i ubedliv triumf.
Јасно му е кои играчи ги има у тим, да бидеме реални.

Истиве играчи лани беа 15ти. 2ца офанзивни асолни играчи имаме, Леао и Пулишич a вчера вториов не играше.

У одбрана да ги собереш Павлович, Габија и Томори ќе добиеш супер играч али делено на 3.....

Нема победна екипа од Милан во модерниов фудбал. Беласица со Пинда претседател се сува класа за очајниве некогаш гиганти сега курташак екипа.

Сине, за Арсенал навијаш :pos:

Но, да крене раце од ЛШ и да се посвети само на еден фронт и првин да успее да ги "галванизира" што би рекол Ќиро.

Затоа што атмосферата не е добра, се гледа на терен како изгледаат, дефанзивниот придонес, кој е и прашање на желба, менталитет, меѓусебна подршка и жртвување еден за друг.

Не е проблем што ќе заостанува само три бода од Интер после евентуален пораз, туку дали ќе успее да изнајде прави решенија (првин тактички, можеби да се врати чекор назад, сигурно е способен за тоа) и да изменаџира со групата и да го следи, а во неколку претходни клубови, имал проблем да обрне негативен тренд. Почнува фанатично, со доверба од играчите, но потоа настануваат проблеми.
Не ги ни дочекаа Лече и Комо.

Заборавив дека Интер е полесен противник за јаките тимови во Италија од овие доле :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom