Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Mislam deka ke stanam kako Magick Mike za Viki sto e .... Ovaa devojka e sovrsena....
Немој само со поезии да почнеш.
Автоматски споено мислење:

Више кога ја објавуваш сликата објавија сосе текстот.
Screenshot_20260207_135546_Facebook.jpg

Иначе ја сакав да прашам дали оваа е таа и дали треба да ја заследам ама ме убеди @ComfortablyNumb .

На слики, нашминкана, изгледа феноменално. Ама како некој што ја познава преку 10 години, би ви препорачал да почекате да ја видите прво во живо, без шминка пред да и коментирате убавина :D. Рошавоста и кратерите на лице ја прават непрепознатлива во однос на сликиве. Освен ако не е нешто променето во последно време со третмани. Последен пат ја видов пред 4 години, настапуваше секој викенд во тоа време во Голд Фелициа во Битола.
Од скопските пички кои ги промовирал тука @Del Boy, за Ксенија Николова на пример важи скроз спротивното. Не знам како таа девојка успева секогаш на слики да испадне многу понеубава од она како изгледа во живо. 37 години има, а изгледа скоро исто како во средно, ваљда тоа што е половина Русинка и ја дава онаа класична нежност и женственост на источноевропските девојки. Летово ја видов во краток џинс, тоа ногата без грам целулит и лицето без една акна или брчка, ко вчера да матурирала во Карев.
Милена Антовска на која се палеше едно врем ич не му ја коментирам, месец дена бан заслужувал од темава за неа :D. Од 15-16 девојчиња во клас од средно, 8 биле поубави од неа.

Темава уствари се претвори во rollercoaster на куродрвки. Тамн ќе го нашилиш на Сузана Гавазова и приказните на ДелБој, за да во следен пост самиот тој ќе те демантира дека лажел. Сега тамн ќе го набабриш на Евгенија, иде кукузел и му мава чврга.
Страшно. :popce:

На слики, нашминкана, изгледа феноменално. Ама како некој што ја познава преку 10 години, би ви препорачал да почекате да ја видите прво во живо, без шминка пред да и коментирате убавина :D. Рошавоста и кратерите на лице ја прават непрепознатлива во однос на сликиве. Освен ако не е нешто променето во последно време со третмани. Последен пат ја видов пред 4 години, настапуваше секој викенд во тоа време во Голд Фелициа во Битола.
Од скопските пички кои ги промовирал тука @Del Boy, за Ксенија Николова на пример важи скроз спротивното. Не знам како таа девојка успева секогаш на слики да испадне многу понеубава од она како изгледа во живо. 37 години има, а изгледа скоро исто како во средно, ваљда тоа што е половина Русинка и ја дава онаа класична нежност и женственост на источноевропските девојки. Летово ја видов во краток џинс, тоа ногата без грам целулит и лицето без една акна или брчка, ко вчера да матурирала во Карев.
Милена Антовска на која се палеше едно врем ич не му ја коментирам, месец дена бан заслужувал од темава за неа :D. Од 15-16 девојчиња во клас од средно, 8 биле поубави од неа.
забите на типкава ѝ се ко петарда да ѝ пукнала во уста. Настрана шо се гледа дека вришти фотошоп. Ама тоа е.

забите на типкава ѝ се ко петарда да ѝ пукнала во уста. Настрана шо се гледа дека вришти фотошоп. Ама тоа е.
Би сакал да бев петардата.
Ама тоа е.

Биди повеќе сапортив, има доволно за сите.:backa:

Ако збориме за убави црти на наши моделки, тогаш Тати е запрепастлива. Ме потсеќа на Marion Cotillard:

IMG_1137.jpeg

IMG_1134.jpeg
IMG_1132.jpeg

IMG_1135.jpeg

А guilty pleasure, уствари не знам зошто напишав guilty, Бојана е е исто така модел што треба да го има повеќе на темава него понзад романкиве…

IMG_1127.jpeg

IMG_1131.jpeg

IMG_1129.jpeg

Да, да, насмевката/забите и се на рамниште на просечна Албанка, ама па за телото нема муабет дека е врв и во живо, whole package е тука типката, од пети до врат :D. Плус и позите што ги прави со тоа тело...

Евгенија е ебоповикателна, вришти фати ме и еби ме додека не се онесвести еден од нас. Ако одиме по убавина на фаца не е ни во топ 20 јавни личности, ама затоа тело убедливо на прво место.

Ксенија е срна. Неа доволно е да ја гушкаш и да умреш од среќа. Ако одиме по full package приоритети Ксенија би ја одбрал пред секоја друга. :love:

За Милена имам мислење дека е страшна безобразница, да не ве лаже тој наивен изглед. Има мерачко ебење во неа, мислам дека го сака повеќе од леб.:vozbud: Би и влегол како авионите на кулите близначки 2001.

Wot devojkata so si ja stail prvata e poslaba od tretata tvoja cicka so kur po chelo da ja udrish cherep ke i probusis, komotno mozes da surfash na nea.

Za vtorava ne ja znam.

• Хаха
Reactions: wot
img_1_1770496818779.jpg

Го оставам минатото зад себе,
лебдам во просторот меѓу се што поминало и се што треба да дојде како привлечна неизвесност, тука сум без никакви притисоци затоа што љубовта ме поврза со бесконечноста.
Да ти ми даваш живот повеќе за двајца, како одново роден по сите мои умирања и одново среќен по сите мои раѓања, со твојата љубов знам никогаш нема да останам сам.

Abe daj pushti im tvoja slika so malce chipka pa da vidish kako ce urlaat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom