Т'ибам денот. Она, дечкото за кој пишуваа во Драга Кајгана, Тихомир Јанчовски...Починала глумицава што ја глумеше мајката на Кевин во Home Alone.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Т'ибам денот. Она, дечкото за кој пишуваа во Драга Кајгана, Тихомир Јанчовски...Починала глумицава што ја глумеше мајката на Кевин во Home Alone.

Многу интересно се чистела Америка од воук срањата, мора да ти се признае, еве уште еден таков пример, покрај 100те други.Белците се срање, треба све црнци да бидат насекаде.
Жената не смее да ја побудува машката хетеросексуална страст. Треба да биде грда.
Прегледај го приврзокот 468400
Мала споредба со бившата расистичка Елена Тројанска.

не си добро информиранМногу интересно се чистела Америка од воук срањата, мора да ти се признае, еве уште еден таков пример, покрај 100те други.![]()
sure buddy, како ќе кажеш.не си добро информиран
Има илјадници случаи од кои се гледа дека процесот е почнат. Но, не е сеуште завршен.
Работата оди во правилна насока.
Koj cringe e onaa slikana sho ja stavile , mislish ova e dark web strana za pedofilija i trgovija so droga i oruzje,terorizamУште една вест од некролозите.
Ја згаснале Замунда. Веројатно единственото нешто што вредеше од источњациве.
Го користев сајтов едни добри 15 години, еден куп филмови, серии изгледани благодарение на нив, рест ин пис Замунда.

Го фатив денес 4dx, искрено многу доцна и дознав дека излегол тројка. Три часовна масажа со мавање во бубрези, но најди некој што прави подобри блокбастери денес? Јас уживав во филмов, алал да му е за мајсторлукот на Cameron. Но, сакам веќе да видам и нешто друго конечно од него. 4/5.Аватар тројката, тричасовен одмор за очи. Можно е да е визуелно најубавиот филм што сум го гледал. Приказната, колку што може да се очекува од трет дел на филм, можеби и нешто подобра од тоа. Вториот дел на пример беше како туристичка разгледница за друга планета, сурфаа децата, ништо друго не се случуваше. Овој дел има повеќе карактери и имаше некои обиди за емотивни ролеркостери, не беше така лошо.
Се на се, добро поминати три саати, ама три сааааааати луѓе, хемороиди фатив... Зошто, Џејмс Камерон, зошто?

Баци ги на Кидман цицињата од мене.Има многу филмски класици шо ги немам изгледано, или гледано онака со едно око на тв во гужва. Денес конечно го изгледав Twelve Monkeys.
Сега ќе го гледам eyes wide shut. Според нашиот гуру и познавач на секоја тема од астрологија до минерали, Јанко Илковски, филмот бил контроверзен и најверојатно главна причина за прераната смрт на Кјубрик.
Ќе го пцујам ако не е контроверзен.

Ако е сексот контроверзен, тогаш да му веруваш на Јанко. Ова - причина за прераната смрт на Кјубрик е чиста глупост.Сега ќе го гледам eyes wide shut. Според нашиот гуру и познавач на секоја тема од астрологија до минерали, Јанко Илковски, филмот бил контроверзен и најверојатно главна причина за прераната смрт на Кјубрик.![]()