Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Хаха, од „мешанољубофна фамилија каде двајцата татковци го напуштиле“... Трагедија УПМ.![]()
Кој друг ако не секогаш наивниот wot.Патем, кој го фалевте Плурибус?
Почна ветувачки (за мене сѐ што е макар малку накај пост-апокалиптично е ветувачки, плус имаше и примеси на SF), за веднаш да се види дека е провидна сапуница со глупо сценарио. Дури ни првично интересните социјални дилеми не го прават она интересно за гледање.
Ова не е Foundation, Берик, туку Star Trek: Discovery.
знам бе, затоа реков ќе паснамОва не е Foundation, Берик, туку Star Trek: Discovery.
Од крајност во крајност.
Иам фобија од екранизација на култни серии книги со кои израснав, скоро секогаш се СРАЊЕ. Но Задужбина ете не беше лоша... Првата сезона. Ќе видиме за натаму.Пушти ја Foundation, за мене најдоброто од Apple. SF, бидејќи си пишал тоа ти е плус, (гео)политика, нема нешто лгбт ако добро се сеќавам, одличен изворен материјал.
Yellowjackets?Некако секоја година периодов наеднаш излегуваат 500 серии кои ги имам почнато и секоја година ги оставам филмовите на сметка на сериите. И исто викам секогаш - не почнувам нови, а пак истата грешка ја правам. Ова се само дел од тие кои ги гледам, од кои штотуку излегле или излегуваат новите сезони, а треба да ги гледам. Башка што имам постари серии прекинато на сред серија.
1. The Pitt
2. Emily in Paris
3. Strange New Worlds
4. Abbott Elementary
5. Landman
6. Foundation
7. Only Murders in the Building
8. Palm Royale
9. Fallout
10. The Bear
11. Hacks
12. Percy Jackson
13. A Knight of the Seven Kingdoms
...
Ќе окапам пред телевизор, упм!
Да де, норма е тоа црнчињата да раснат без татковци (што во нивниот случај е можеби и помалото зло, ама ете не им помага многу).И тоа црнец и двајцата татковци го напуштиле.
Нема потреба, дебелото е новото згодно во иднината.А гледам по женскат екипа снемало оземпик во иднината а?
И таа, уште 5 епизоди ми останаа, мислам.Yellowjackets?