wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 20.122
- Поени од реакции
- 35.255
Стриктно бинџање ова, ќе чекам цела сезона.The Pitt сезона 2 излегува утре, односно првата епизода.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стриктно бинџање ова, ќе чекам цела сезона.The Pitt сезона 2 излегува утре, односно првата епизода.
Ве прочитав тука и моментално ја бинџам прва сезона... за луѓе кои не и дале шанса нека пробаат со The Pitt , лани завршив на итна служба и флешбек ми направи една сцена колку беше слично ..Стриктно бинџање ова, ќе чекам цела сезона.
Како е 2 сезона? Гледаше?Fallout до 6еп сум, значи лудница серијата
Јас ја гледам и солидна е и втората сезона сега за сега 8/10. Можеби поголем ефект ќе има ако ја избинџав а вака гледам неколку серии напоредно.Како е 2 сезона? Гледаше?

Јас уште закрепнувам од GOT.Lowborns, се прошета некој до Вестерос денес?
A Knight of the Seven Kingdoms е нова фантастична серија креирана од Џорџ Р.Р. Мартин, prequel на Game of Thrones (2011-2019) и трета серија од A Song of Ice and Fire франшизата, базирана врз серијалот новели Tales of Dunk and Egg. Првата сезона од 6 епизоди се очекува да пристигне на HBO и Max во 2025. Во главните улоги ќе бидат Питер Клафи како Ser Duncan the Tall и Декстер Сол Ансел како неговиот придружник Egg (принц Егон Таргарјен и иден крал, Егон V). Егон V е син на Мекар, пра-внук на Висерис, детето на Ренира и Дејмон, значи некои 5 поколенија...
- Zlatikevichius
- Одговори: 10
- Форум: Серии
Ѕирнав две, заспав на трета ама ќе продолжам. Доста солидно до сега, мислам дека заслужува повеќе внимание и прес.Јас ја гледам и солидна е и втората сезона сега за сега 8/10. Можеби поголем ефект ќе има ако ја избинџав а вака гледам неколку серии напоредно.