Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Стриктно бинџање ова, ќе чекам цела сезона.
Ве прочитав тука и моментално ја бинџам прва сезона... за луѓе кои не и дале шанса нека пробаат со The Pitt , лани завршив на итна служба и флешбек ми направи една сцена колку беше слично ..

Глобуси 2025, добитници на наградите во телевизиските категории:

1768239916192.png
1768239953395.png
1768239983843.png

Серии со повеќе номинации:

1768240030776.png

Серии со повеќе награди:

1768240061547.png

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Кога збориме за лоши серии, скоро ја гледав прва сезона од You. Полошо нешто немам гледано во живот. Кец како кула и срамно е ова лајно да има 7.6 рејтинг.

IMG_2720.jpeg

Како е 2 сезона? Гледаше?
Јас ја гледам и солидна е и втората сезона сега за сега 8/10. Можеби поголем ефект ќе има ако ја избинџав а вака гледам неколку серии напоредно.

Од тоа што гледав периодов, Task со Марк Руфало солидна иако имаше простор да е одлична ама можеби дека се 7еп само првата сезона и немаше доволно простор за развој на Ликовите и давам 8ца, сепак е добро освежување во крими драма сегментот.

Hijack со Идрис Елба ок серија, потсеќа на Лутер ама Лутер од Тему(7/10).

Вторава сезона на Landman беше slowburner и кулминираше маестрално во последната епизода.
P.S. Сем Елиот е совршен додаток во кастот на серијата.

Lowborns, се прошета некој до Вестерос денес?

Lowborns, се прошета некој до Вестерос денес?

Јас уште закрепнувам од GOT.
Уште не сум изгледал House of the Dragon.

Јас ја гледам и солидна е и втората сезона сега за сега 8/10. Можеби поголем ефект ќе има ако ја избинџав а вака гледам неколку серии напоредно.
Ѕирнав две, заспав на трета ама ќе продолжам. Доста солидно до сега, мислам дека заслужува повеќе внимание и прес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom