Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 13: Вештачко (ИнВитро) оплодување (со донор) треба да се ЗАБРАНИ за жени кои не се во брачен однос)

Вештачко (ИнВитро) оплодување (со донор) треба да се ЗАБРАНИ за жени кои не се во брачен однос

• Вкупно гласачи
    63
Јас еднаш на редит пробав да пишам еден мој став против црнците. Мислев дека ќе ме лоцират да ме тепат. :pos:

Најмрднат свет има таму, лезбејки педери хормонално дисбалансирани и по некој поп педофил.
ova zvuci ko voved u apsurden vic, si bile lezbejka, peder, hormonalno disbalansiran covek i pop, i se logirale na reddit ...
prvata rekla jas sum lezbejka, vtoriot rekol jas sum peder, tretiot ja sum hormonalno disbalansiran, popot gi videl, se prekrstil i rekol, fala bogu, mislev jas sum edinstvenot pedofil tuka hehe.

hehe.

ojdaumre

monkey.gif

а не како нешто што во животот во глобала треба да се случува спонтано.
Не постои во животот спонтано станување геј, како да ти се објасни дека тоа не е природно, не не создале за да се дупчиме у анус со битија од истиот пол. Нема ни сега ни никад да биде спонтано и нормално да бидеш педер, колку сакаш глуми либерал ти Урко, ама вистината е таа. Лани кога бев у Мадрид у таа палатата на кралот пред нашата група се паркираа двајца изроди и се залапаа како да нема утре, и ова треба да биде нормална појава? Да си кажам у себе: " хехе супер им е на дечките види ама се слатки" и притоа да не добијам нагон за повраќање?

И многу малце се збореше на темава дека покрај сите дегенеративни облици на хомосексуалноста исто така овие ликчиња се извор на поприлично голем број на полови болести од кои може да настрада и стрејт човек.

Не постои во животот спонтано станување геј, како да ти се објасни дека тоа не е природно, не не создале за да се дупчиме у анус со битија од истиот пол. Нема ни сега ни никад да биде спонтано и нормално да бидеш педер, колку сакаш глуми либерал ти Урко, ама вистината е таа. Лани кога бев у Мадрид у таа палатата на кралот пред нашата група се паркираа двајца изроди и се залапаа како да нема утре, и ова треба да биде нормална појава? Да си кажам у себе: " хехе супер им е на дечките види ама се слатки" и притоа да не добијам нагон за повраќање?

И многу малце се збореше на темава дека покрај сите дегенеративни облици на хомосексуалноста исто така овие ликчиња се извор на поприлично голем број на полови болести од кои може да настрада и стрејт човек.
Повеќето луѓе викаат дека од раѓање се геј, еве Византија така се изјасни. Сигурно поише знае за педерлукот него мене и тебе.

Али исто има статистика дека мали момчиња што биле како деца жртви на педофилија голем број кога ќе пораснат се геј...

Што значи сигурно трауми и околина влијае.

Повеќето луѓе викаат дека од раѓање се геј, еве Византија така се изјасни. Сигурно поише знае за педерлукот него мене и тебе.

Али исто има статистика дека мали момчиња што биле како деца жртви на педофилија голем број кога ќе пораснат се геј...

Што значи сигурно трауми и околина влијае.
Ако се родил на 5 години тогаш да, од раѓање е геј.

Јас еднаш на редит пробав да пишам еден мој став против црнците. Мислев дека ќе ме лоцират да ме тепат. :pos:

Најмрднат свет има таму, лезбејки педери хормонално дисбалансирани и по некој поп педофил.
Остај се... тоа ти е воук-либтард-лџбт дувло!

Еднаш Папата повика нешто на мир не знам шо.. и у r/politics им пишав, шо сака нека прави само да не се поздравува со куросвирецот , оти последниот така им замина..! Се поздрави, се изгушка и по неполна година у пеколот замина!

Ме банираа за сва времена :toe:
Снегулки

Како бе може некој да стане педер? Сега наеднаш да почнам да сакам некој да ми го бапне. Нема смисла!

Имаш луѓе како Рики Мартин на кои им дојде преку глава од жени и проаѓа секакви и се впушта во такви авантури. Исто е и со богатите кога ке им здосадат жени почнуваат со транџи, па со мажи и така натаму.

Имаш луѓе како Рики Мартин на кои им дојде преку глава од жени и проаѓа секакви и се впушта во такви авантури. Исто е и со богатите кога ке им здосадат жени почнуваат со транџи, па со мажи и така натаму.
Ами тек овој..
IMG_1226.jpeg

Ова се добри вести за тие сингл, значи помали шанси да станат геј (y)

3 meseci samo pederi, nema nikakov uspeh so zeni iako se obiduvas, odam vo Honduras vo kolibite sto se gledaat kako na povrsinata na Dojransko ezero, vleguvas vnatre ti se pogoduva 80kg "chabi". Mora da platis i da zavrsis rabota nekako bidejki na 3 metra od nas tip cisti pistoli i puski....Gospod nrka ti pomogne.... Odis vo Mexiko Cozumel So 5 tipcinja od Mauricius.... Oni se headwaiteri si plakaat 100 i kusur rokat bombi ti assistant waiter so plata od 950 dolari ti velat za 30-50 dolari mozes da dobies samo racno....
Си го избрал островот да ебнеш брат, на факинг Роатан може само да циркаш пивце и у тоа колиба ресторанчето спроти пристаниште да апнеш некој морски специјалитет. Ебење таму само ако не ти е мил живот, мада ако не ти е мил живот можеш и зиплајн низ џунглата. Повозбудливо е. :D

@Stefan-kobe доста е друже, дај тагни некој што нема да почне за бугари или лџбт. Дајте малку разновидност на темава, не мора секое мислење да е политичко и сериозно.

Сега ми пиша еден јак кандидат за заљубување. Германец е од Берлин, иако сега живее овде. Имавме пишувано пред 2 години, но тогаш не се сретнавме. Ми пиша од празен профил, па не вратив. Па пушти слика и ми вика, ние се знаеме. Бастијан?, му вратив. Да, рече.
Не враќам. Не ме интересира. Ептен сакам да сум сам периодов, а и натаму.
На плавите паѓам секогаш. Тоа е балканецот во мене.

Прегледај го приврзокот 466368
vizi, sumljiv si.

Не сум крив. Византиски хормони се во прашање.
Автоматски споено мислење:

Да го видиш и ти би ме разбрал.
Also mega hübsch, му вратив.
Du aber doch auch, SEHR, ми врати.

Will keep you posted.
Автоматски споено мислење:

Иначе @teknuvalo111 за пари никогаш. Ми пишале еден куп ликој, да ми платат да ги изебам. Одма кркаат блок. Ако се сожалам на некој можам да му речам, да ме прашаше фино че бев во тебе за без пари, (мажи сме и до негде обрска ни е да му дајме на другиот то шо сака), ама за пари не. Убива цела хемија и валканост.

Последно уредено:
Имаше еден карактер во серијата што ја гледам The Shield (многу добра серија патем), кој се вика Julien и типот е геј полицаец, притоа верник и решен цел живот да се води по етиката и моралот. Тој самоволно се пријавува да оди на сите терапии, лекувања, психолози, свештеници, само за да биде излечен од тоа што и тој самиот го нарекува болест и да може да си оформи фамилија со свои дечиња по сите црковни начела т.е. да може да го води единствениот прав пат за него. Така да, мислам ол-ин се отиде првично во насока дека сите “ДА“ се ултра радикали десничари, што ќе разбиваат геј паради, а сите “НЕ“ дека се либерали, ЛГБТ, но реалноста е дека постојат ете луѓе што се геј и сакаат да си помогнат, да се излечат, дали поради тоа што мислат дека гејството им смета во професијата, во религијата, во пријатлствата, социјализацијата итн, нивно си е, ама ако тие сакаат да се третира како болест и да си се третира медицински нивното, нема што ние стрејт луѓето да им се мешаме. А дека треба задолжително со закон секој геј да го пријавиме во психијатрија тоа дефинитивно не, ќе се поклопат аргументите како за претходната тема (нема да им упаѓаме дома да ги фаќаме на делo кој што прави за да знаеме дека се геј, да преслушуваме разговори и да тастаме во станица ако не фатат со трева да му кажеме на чичкото полицаец 'брат еден геј ќе ви кажам ама пуштете ме овојпат'.

Абе @Tonchie никогаш не спомнал дека крузериве биле преполни со геј перверзњаци.Многу опасна работна атмосвера,особено ако се изнапијаш ко стока.Има да те расцветаат ко булка!
Брат зависи каков вајб зрачиш. Ако зрачиш ТОП вајб, ќе те молат да ти го испушат, ќе те уверуваат дека боље пушат од плавуша. Ако зрачиш БОТОМ вајб, тогаш не можам да ти помогнам :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom