Мислам така се вика за лечење, ама не можеш да ги сфатиш озбилно ко луѓе, ко да збориш со сдсмовец, или со типка со пирс на нос, jaзик и цицка шо ти збори за месечината, ѕвездите и како е спиритуална и слични глупости.
На времето коа живеев во странство, ми викаат донеси плус еден човек некој/а познат за да се делат трошоци, дека фирма плаќа. Барај барај 4 мотивациски писма напишав на 4 женски и ми вика директорката не може да живееш со девојка, кога тогаш ќе се деси нешто па ќе се скарате и или ти ќе бараш нов стан или она а тоа ни е трошок. Мора да живееш со машко. Ние ќе избереме машко.
Викам ок и идам на автобуска за една недела, автобус фул 50 луѓе патува 24 саата од Македонија излегуваат патници и излегува последниот тесни розови пантолончиња. Ваљда не е овој...е тој беше, 9 месеци живеев со него педер не станав. Од 4 можни кандидатки...ми го донесоа него!!!!
Ко за среќа не носеше гејови по стан. Падна еднаш муабет некоја реклама имаше на тв, одоколу па на ќоше викам "од коа станале гејови" и ме прекина вика не станале такви се родиле. ок викам и сменив тема.
Ок беше една недела, се додека не почна со коментари "провокативно јадеш банана" . Како јебено провокативно јадам банана лудак!!!! Или ми доаѓа на гости некоја ми иде и вика "идете у таа пицерија он сите жени таму ги води" , доаѓа друга после 6 месеци, овој...нова глупост.
Ова да било последен пат да сум носел жени, не сакал станот да биде секоја вечер различна да доаѓала. Камо среќа да можев и да ме сакаа викам. Па како сум бил леп, викам моите дома не го мислат тоа за мене па ти ќе го мислиш
И го седнав еден ден викам не ме занимаат твоите глупости, гледаш дека си го живеам животот, ниту ќе тужакам за твоето понашање мора да се опуштиш. Ајде вечер со мене му викам на студентска забава, пољакиња, украинка, германка, французинка бирај која сакаш сите ќе ти се свиѓаат.

Ми вика па ти само со жени излегуваш зошто немаш другари

Шо ќе ми се другари у друга држава, имам екипа за фудбал, играме фудбал два пати неделно пиеме пиво и секој по свој пат. Му светнаа очите, дојде 3 4 пати на фудбал и почна да не доаѓа.
На крај ми заврши договорот, он имаше уште 3 месеци, после мене дојде девојчето со кое по некоја случајност се знаевме. Е со неа супер бил.
Не само педер, туку и педер у душа шо би рекол зоти з.
Милион посто коа виде дека не сум геј ме провоцираше да му ја влепам една и да го отерам упм и уште насилник ќе станев и да ме избркаа.Замисли да се пожалев негде...па може да те утепа буквално.