Ако зборите за тоа кај Седмица кај Грчка амбасада се затвара зашто ќе се гради зграда ќе се руши постоечкото. И Седмица веќе нема да има таму.Некаде прочитав дека наводно и некоја нова зграда ќе се градела таму…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако зборите за тоа кај Седмица кај Грчка амбасада се затвара зашто ќе се гради зграда ќе се руши постоечкото. И Седмица веќе нема да има таму.Некаде прочитав дека наводно и некоја нова зграда ќе се градела таму…
И кучињата учествувале во оргијата?Ете зашто чувале кучиња внатре сатанистиве![]()
![]()

Е тоа беше кул местенце за кое ми е жал. Излет беше небитен како ланскиот снег.
А што е со келнерите фрката ? Мочале у криглите за пиво ?sedev pred nekoe vreme, samo ja i pesovite bevme vnatre u sabota u 1. Posle cuv muabetot za orgiite i kelnerite i jasno mi stana.
Поверојатно е дека мочале врз газдарицата и гостите на забаватаА што е со келнерите фрката ? Мочале у криглите за пиво ?
Затоа што ни ја не би влегол у она вц.
Па такви се тоалетните на урбаните луѓенца кои се "бањаат"Замисли во ваква состојба да ти било вц-то. Локал во строг центар.
Ебате наркоманите.
Прегледај го приврзокот 465170
Ова не е у Излет.Замисли во ваква состојба да ти било вц-то. Локал во строг центар.
Ебате наркоманите.
Прегледај го приврзокот 465170
Се заразиле со сида и они.А што е со келнерите фрката ? Мочале у криглите за пиво ?
Затоа што ни ја не би влегол у она вц.