Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Не го прави тоа помалку глуп, ама сликата ја зел од кај непријателот.

Па да де, зумирал и напраил скриншот, замаглена како со Сажем сликана.

Срам ми е што читам вчера и денес, од луѓе што биле успешни и значајни за нашата држава долго време да си дозволат да паднат волку ниско..., дно дна.

Па да де, зумирал и напраил скриншот, замаглена како со Сажем сликана.

Срам ми е што читам вчера и денес, од луѓе што биле успешни и значајни за нашата држава долго време да си дозволат да паднат волку ниско..., дно дна.
Never meet your heroes.

Мене не ми е јасно што очекувате од фудбалери, сите животот го посветиле на спорт и нормално дека мозокот е празен, ретко кој спортист е квалитетно образован.

Не само Пандев, цел свет се такви фудбалерите.

Сигурно Роналдо и Меси не се нешто попаметни од Пандев, ама за разлика од Пандев имаат на платен список ПР агенти и медиа тренинг на такво ниво што ретко да се чуе нивен лапсус.

Мене не ми е јасно што очекувате од фудбалери, сите животот го посветиле на спорт и нормално дека мозокот е празен, ретко кој спортист е квалитетно образован.

Сигурно Роналдо и Меси не се нешто попаметни од Пандев, ама за разлика од Пандев имаат на платен список ПР агенти и медиа тренинг на такво ниво што ретко да се чуе нивен лапсус.
Гледаш дека ти е јасно, баш тоа очекуваме, поготово кога ќе фати некоја таква јавна функција.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Даа, дааа, секако дека Роналдо и Меси се на исто ниво со Пандев.
У паметот? Мислиш дека се толку разчични? Роналдо без фудбалот ќе продаваше локумадес.

images

Не само фудбалерите, скоро сите спортисти се такви. Ми текнува на една емисија каде гостуваше Кире Лазаров на времето - убила ме туѓа срамота! :sramezliv:
Автоматски споено мислење:

Даа, дааа, секако дека Роналдо и Меси се на исто ниво со Пандев.
Па Меси на 100 години уште не знае англиски, на пример.

Колку и да сака претседателот на федерацијата таа да работи правилно, модерно и по сите теркови, екипата која сака да го брани олицетворена у ликовите на Гого, Гача, Миленко, Јосип Бартон, Фатмир Бафто и компанија автоматски човек добива одбивност , а тој контра услуга. Верувам дека и он е свесен за тоа и дека од сите ќе се дистанцира. Фала, не треба да ме браните и поддржувате е работава. Што би рекле во една реплика од еден култен филм, жал ми е што сте мои, а не на мојот непријател...

Реално ни на Мрме не му требаше ваква реакција, а јас лично да бев на местото на Пандев едноставно немаше ни да го забележам што кажал, исто како да не сум го видел.
Dvajcata se ropaci toa e toa. Realno Mrme si zema mnogu za pravo so samoto toa so si zamisluva deka treba voopsto da bil kako opcija za selektor, likot dokaza deka e antitalent i od sekade na kloci bese dignat. Za Sedlo nema so da se komentira site znaeme se ama Pandev iako go smetav za dete so selski mozok i 0 intelekt mislev sekogas deka e pristoen i fin momak barem, ova so go napisal dokazuva deka nivoto mu e na random cigan od tursko maalo vo Strumica po fb komentari.

Многу глупаво до кај оди работава, ама реално го утепаа со изјавите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom