Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да де, зумирал и напраил скриншот, замаглена како со Сажем сликана.Не го прави тоа помалку глуп, ама сликата ја зел од кај непријателот.
![]()
Igor Angelovski
Селекторот Гоце Седловски ни риба ни девојка! Несериозен пристап на раководството на ФФМ заедно со УО најпрво со селекторот Благоја Милевски а сега и со изборот на новиот селектор Гоце Седловски за...www.facebook.com
Never meet your heroes.Па да де, зумирал и напраил скриншот, замаглена како со Сажем сликана.
Срам ми е што читам вчера и денес, од луѓе што биле успешни и значајни за нашата држава долго време да си дозволат да паднат волку ниско..., дно дна.
Гледаш дека ти е јасно, баш тоа очекуваме, поготово кога ќе фати некоја таква јавна функција.Мене не ми е јасно што очекувате од фудбалери, сите животот го посветиле на спорт и нормално дека мозокот е празен, ретко кој спортист е квалитетно образован.
Не само Пандев, цел свет се такви фудбалерите.
Сигурно Роналдо и Меси не се нешто попаметни од Пандев, ама за разлика од Пандев имаат на платен список ПР агенти и медиа тренинг на такво ниво што ретко да се чуе нивен лапсус.
У паметот? Мислиш дека се толку разчични? Роналдо без фудбалот ќе продаваше локумадес.Даа, дааа, секако дека Роналдо и Меси се на исто ниво со Пандев.
Не само фудбалерите, скоро сите спортисти се такви. Ми текнува на една емисија каде гостуваше Кире Лазаров на времето - убила ме туѓа срамота!Мене не ми е јасно што очекувате од фудбалери, сите животот го посветиле на спорт и нормално дека мозокот е празен, ретко кој спортист е квалитетно образован.
Не само Пандев, цел свет се такви фудбалерите.
Сигурно Роналдо и Меси не се нешто попаметни од Пандев, ама за разлика од Пандев имаат на платен список ПР агенти и медиа тренинг на такво ниво што ретко да се чуе нивен лапсус.

Па Меси на 100 години уште не знае англиски, на пример.Даа, дааа, секако дека Роналдо и Меси се на исто ниво со Пандев.
Dvajcata se ropaci toa e toa. Realno Mrme si zema mnogu za pravo so samoto toa so si zamisluva deka treba voopsto da bil kako opcija za selektor, likot dokaza deka e antitalent i od sekade na kloci bese dignat. Za Sedlo nema so da se komentira site znaeme se ama Pandev iako go smetav za dete so selski mozok i 0 intelekt mislev sekogas deka e pristoen i fin momak barem, ova so go napisal dokazuva deka nivoto mu e na random cigan od tursko maalo vo Strumica po fb komentari.Реално ни на Мрме не му требаше ваква реакција, а јас лично да бев на местото на Пандев едноставно немаше ни да го забележам што кажал, исто како да не сум го видел.
Абе, се знај што ќе речи: