Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам дали си сериозен или се ЗАЕБАВАШ, па тие истите цело време на форумов пишуваат дека ДПсНЕ не учествувало во промена на името Македонија ами дека тоа била Левица, и навистина не знам што и какви очекувања имате од такви ликови/профили, ама во тој контекст да се спомнува сдсСС и да се релативизира нивното велепредавство е за мене неприфатливо!Не кој бил на власт, туку како стојат реално работите. Ако беше обратно тие погоре што голтаат кнедли сега, имаше да го запалат форумов
Дај бре лујџе имајте милост, Бритите сојузници ги направивтеМицко на многу подостоинствен начин се обидува да придобие сојузник во Европа,

Најголемиот проблем е што кај нивната гласачка машинерија не постои ДНО! Не постои нешто што не можат дс прифатат и да го наметнуваат дека тоа е окНе знам дали си сериозен или се ЗАЕБАВАШ, па тие истите цело време на форумов пишуваат дека ДПсНЕ не учествувало во промена на името Македонија ами дека тоа била Левица, и навистина не знам што и какви очекувања имате од такви ликови/профили, ама во тој контекст да се спомнува сдсСС и да се релативизира нивното велепредавство е за мене неприфатливо!

Опа бато, значи целава работа е кој бил на власт сдсСС или ДПснЕ јас пак почнав да мислам дека е од чисто патриотски побуди!
@kano , добро и ти затоа што нема да останат депортираните во Северџганистан си за таков договор со Бритите или принципиелно си против?
..многу нешто врдуцкаш ни риба ни девојка, ај биди по концизен![]()
Дај бре лујџе имајте милост, Бритите сојузници ги направивте![]()
Само жени примаме, исклучиво во источна Македонија.

И повторно не разбрав имаш став или чекаш да те бифират, ако имаш кој е?prvo nema sansi da dojdat. ako nekade gi prakaat ke bide rawanda.
vtoro da ima razlika koj e na vlast, vidovme niz godinite toa zatoa i nemam doverba vo ednite a vo drugite imam kolku tolku.
treto po 100ti pat ne sum patriot, toa bidete si vie tamu ako sakate. kaj mene toa odamna zavrsi.
ako platat jas sum za. gratis prevoz do granica i mapa na evropa i neka haraat kaj sakaat nagore. ne gledam nikakov problem i ne veruvam 1 deka ke ostane vo mkd. ova se luge naviknati na mnogu poveke pari od sto moze da gi zarabotat u mkd, sto imaat veke nekakvo poznavanje na angliski, pusteno kakvi takvi koreni tamu, sto se kolku tolku naviknati na zapadnjacki zivot. kaj nas nema sto da baraat. se vide toa i so sirijci, nepalci i koj ti se ne sto dojde i izbega ili proseta od edna do druga granica. neka izgradat centri ili neka gi pustat u odmaralistata do granica i ke vidis ke pocne da gi snemuva prilicno brzo. normalno pak ke kazam ne mislam deka nisto vakvo ke se sluci.

I toa strogo ukrainki.
Predobar nacin da im se oddolzime za pomosta 2001 god.
И повторно не разбрав имаш став или чекаш да те бифират, ако имаш кој е?
Спомена ако платат, а дали си согласен тоа што ќе го платат да ги ставиме у тоа фондот (за кој рече дека е потребен 10 милијарди) за враќање на името
П.С.
Веќе утврдивме дека не си роднина со патриотизмот од каде потреба да се повторуваш?
Значи утврдивме, ти си за увоз на депортирани од Британија! (ако платат, ако не и тогаш си за ама тоа е затоа што брзо ќе си одатajde da ti nacrtam...
ako plati britanija sum za.
of more majko jas sum povise za vrakanje na imeto i znameto nego ti be vol eden. razlikata e sto mene nema taa cela procedura da mi napravi nekakov golem problem tebe ke ti napravi. slobodno utre neka pocnat ako sakaat samo te prasav dali si spremen da zivees pak so 100-200e mesecno prosecna plata i da tocis 10 litra gorivo sekoj 2 nedeli posto toa mnogu lesno moze da ti se sluci. mene mi e seedno, ti ke stradas. jas veruvam deka nie ja zagubivme taa bitka za sega ali ako sme pametni i ako rabotime planski eden den nasite deca moze i mora da ja dobijat vojnata.
pa moram da povtoram posto si glup i se mora da ti se crta. plus ti spomna pogore patriotski pobudi, vaka bar ti nacrtav da sfatis deka jas rasmisluvam trezveno i dolgorocno ne se palam kako mlad majmun na sekavi talk showa ili lazni vesti.
)Значи утврдивме, ти си за увоз на депортирани од Британија! (ако платат, ако не и тогаш си за ама тоа е затоа што брзо ќе си одат)
Што ти беше толку тешко да напишеш дека за пари би продал се, па се знае, се гледа од авион.
Човек кој цело време ТВРДИ дека не е време и е тешко да се поништи преспански и бугарски и дека требало по 10 милијарди за секоја во наредните 100 години.. мислам дека сите на форумов те препознаваат како некој што многу сака да се исправат неправдите и врати името Македонија.
Ако не ми веруваш прашај рандом член и ќе видиш дека истото го мисли.
При недостаток аргументи се доведе во ситуација да навредуваш па така станав “вол еден“
Ништо ново, постојано лажно се представуваш како некој демек од Аустрелија а си всушност бот од некоја темна просторија која кога ќе се најде во тесно оди ад-хоминем.
Кога веќе инсистираш на разликата еве и таа да ти ја појаснам иако не вервам дека ќе разбереш, не си ти виновен до природата е;
разликата помеѓу тебе и мене е во тоа што кога ти ќе посакаш да се почувствуваш возвишено гледаш нагоре, а кога јас ќе го посакам тоа гледам надолу, (тоа е затоа што јас сум веќе горе -за оние кои бавно копчат)... ете и разликата ја разјанивме, слободно прашај непшто ако не ти е јасно, за талемнтирани онанатори секогаш имам време да ги подучувам.
Останатите ступидарии кои си ги напишал се само потврда на она што веќе горе го напишав.