Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

P.S Одамна пишав за една вест за председател, гласина шо не ми се верува дека ќе се оствари. Гласината беше дека Фереро ќе остани председател се додека Ањели не биди ослободен или не му истечи казната. Ањели наводно работел и бил во блиски контакти со Елкан. Ете го Ањели ајде да видиме :)

Кога стигна Кин да ни ја тероризира одбраната а нашиот reject Mandragora цел среден ред, јасно е кој е квалитетот на играчите.

P.S судијата за пеналот се женско во фамилијата. Не знам кое коло по ред судиите добиваат мозочен удар кога треба да судат во наша полза.

Не знам зошто Спалети изјави дека тимов не е спрмеен за 4ка назад но послем овој меч мора да смени формација Оти веќе нема смисла. И за оваа формација очигледно никогаш не биле спремни.

Јуве не може никого да победи освен Интер. Иначе на судијата мамицата у пичка да му ја ебам за пеналот, сабајле ладен да го бацат!

Куртонот Довери сега поништи пенал што не знам дали постои друг судија на свет што ќе го поништи, исто како што не постои судија што минатото коло не би им дал на Интер црвен картон при фаул на последен играч.

Во секој случај требаше да ја победат оваа очајна Фиорентина. Пројдоа 5/6 години како не им оди и уште ја тераат таа смрдлива 352 формација што не ја игра ниту еден нормален тренер

Повеќе имав желба да го гледам оној Јуве на Закерони и Ферара одколку овој...

On-field scene with #Zeghrova, exasperated by the insults from the stands while he was warming up, responds to the provocations
#Spalletti freezes him with a reprimand
[ @dariopelle3 ]

Драги браќа, ајде нека е со лесно...

Нас ни преостанува да му кажуваме на внуците дека навивавме за еден клуб што во Италија особено, другите клубови ледени морници му се појавуваа кога ќе се спомнуваше, ќе му споменуваме дека постоеше еден Џани Ањели кој го издигна клубот во височините, ама негова грешка е што го предаде клубот да го води неговиот недоносен внук од ќерка... Дека ојлевци дојлевци од Тулуз и Монца МОНЦА ЕЈЈЈЈЈ, со Јуве решија да си играат клуб, и да се мочаат од ќерамиди врз се што е Јувенташко...Ама ако, изгледа и така си заслужуваме со оглед на тоа што ултрасите си ќутат ги нема никаде, си штанцаат пари од сезонските билети, пички продадени....

Tuttosport reports that Juventus, with Damien Comolli, radically changes its strategy for the January transfer window.
There will be no more major deals like last year, no excessive spending or costly loans. The new guideline is to focus on functional signings that are economically sustainable and useful for Spalletti's technical project. The transfer market will not be used to fill gaps, but to bring in specific, planned profiles

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom