Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Без Муслиу и Алиоски одбраната е на ниво на Гибралтар.

има маж да му врачи отказ на милевски на рака веднаш?

требаше да издржат 30 минути без да примат гол ,потоа да ја превземат текмата

Јас не знам како против Белгија сме останале на еден примен гол во два меча.

И уште повеќе не ми е јасно како овој Велс си дозволи да биде зад Македонија во очи последно коло. Класа се подобри од нас, ама имаат и тие некои бедотии изгледа во главата, кога гледам дека Лихтенштајн едвај 1-0 го добија некни.

Жива катастрофа сме во одбрана, ама за пеналот и јас не успеав да го видам контактот. Премногу домаќински.

Премногу панично и дезориенторано играме во дефанзива. :)

"Македонија знаела да се врати при вакви резултати и против посилни противници"

Кога бе? Каде? Доста со овие темплејт муабети.
Lavot e najopasen koga e ranet
Nikad ne gubime na praznik
;)

:pos: :pos: :pos: :pos::pos:
Кој ти даде тебе интернет да коментираш?
Илиевски дебел? спор?
Колку утакмици имаш изгледано на репрезентацијата?
Оо абе терај работа, слепец, шо виде у оваа утакмица? Два гола директен кривец, ќе ми го бранел уште ај бркај работа таму

Оо абе терај работа, слепец, шо виде у оваа утакмица? Два гола директен кривец, ќе ми го бранел уште ај бркај работа таму
Слепец мене ми велиш? Ќорле, оди провери си го диоптерот па после види убо кој е дебел.

Нели имаше добар дефанзивец од Шкендија, некој пиша тука, ама не е земен во списокот...

Јас не знам како против Белгија сме останале на еден примен гол во два меча.

И уште повеќе не ми е јасно како овој Велс си дозволи да биде зад Македонија во очи последно коло. Класа се подобри од нас, ама имаат и тие некои бедотии изгледа во главата, кога гледам дека Лихтенштајн едвај 1-0 го добија некни.

Жива катастрофа сме во одбрана, ама за пеналот и јас не успеав да го видам контактот. Премногу домаќински.
Мислам имаше доле контакт, го удри минимално случајно, овој падна мислиш Џакалот го стрелаше. Млак пенал ама се суделе...оставено е на судиско убедување, а за да смени ВАР треба непобитен доказ дека е грешка - тоа ќе беше ако стварно немаше никаков контакт.

Слепец мене ми велиш? Ќорле, оди провери си го диоптерот па после види убо кој е дебел.
Сега кога ќе го сменат пет минути ќе му треба да излезе зошто е дебел и спор

Тоа е реалноста било пенал или не.
Илиевски и Ашковски, Стојчевски Велковски и Зајков се играчи левел македонска лига.

Lavot e najopasen koga e ranet
Nikad ne gubime na praznik
;)

Озбилно. Последен пат што памтам кога сме свртеле меч од 3-1 на 3-4 беше кога Тодор Гечевски даде 3ка.

Скроз рандом увод си даде братот... може и ЏПТ да му го пишувал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom