Нехигиена и запоставеност во врска/брак

• Креатор на темата Креатор на темата Хоуп
  • Време на започнување Време на започнување
Ова небањати па у мода излезе, абе колку сакаш бањај се ако од внатре си гомно не се пере тоа, чисто онака да потсетам. Иначе, кој денеска не се тушира барем еднаш дневно не ми е јасно, и иде со заурден кур. @парва тебе ти е сечен не можеш ти такви пробиотици да имаш на Велин. :LOL:

Иначе @wot тагнат си зшто си синоним за фемилиберално емдиемејско полупедерче на форум.
Што побогу се деси сс тебе,а толко беше кул порано.

Кд ке напишеш нормалан стрејт пост без англицизми, можда ке ти га прочитам.
Ова е исто како јас сега да кажам дека ти си синоним за cuck кој моли по форум да му пцујат жена по дома за да повторно осетиш привлечност кон неа бидејќи конечно друг го валидирал нејзиното постоење додека ти по 7 саати на ден објаснуваш теории на заговор тука, но тоа не значи дека навистина е така само оти така некој те протолкувал.

не смо од ичера туј, барем треа да иамо некиј обостран респект у дискусије.
Поназад ова го имаш побарано, но каде подолу го добив јас ова од тебе без воопшто да имам пост на темата:
За скупи креме не улазам у дискусију, тамо вот и византиски су главни.
Ако ти каже некој дека не треа да копаш, немора да значи дека одма он е тешко миришљаво визи вот феми педерче.
тагнат си зшто си синоним за фемилиберално емдиемејско полупедерче на форум.

Бидејќи се претставуваш како сериозен дискутант, јас сум спремен да подадам рака и да ги прифатам постовите како шега, но треба прво да бидеш доблесен и да се извиниш бидејќи не звучат така. Реплицирај со sorry daddy и ништо друго, тоа ќе покаже дека знаеш истите шеги да ги примиш на твоја сметка и сакаш да биде забавно за сите.

Не користам крем воопшто. Гравитацијата секогаш ќе победи, па зошто трошење време и пари на веќе изгубени битки.

Бидејќи се претставуваш како сериозен дискутант
Кур мој е сериозен дискутант. Вообразен лик што мисли дека го открил чичо господ. Со три равенки ќе го решам, но намерно го оставам да се пува и себеглорифицира како е најпаметен, најначитан, најискусен.

Никогаш не влегувам во дискусија со пуваџии. Секад се посеруваат.

@wot
На обостран респект мислу да не си мешамо чланови од дома.
Али ако сакаш, изволте мешај.
А зшто да ти се извину?
Што сам ја криф што ти и Византиски ме асоцирате на прозападно либерално феми хипстерче.
Уреду е сс англицизми, уреду,океј.
Још па сори деди сака да му пишу бе.

Океј еве сори што ме асоцираше на скупокремасто лизни мазни емдиемејско ликче.
За друго нема што да ти се извинују.

А ти па @StoleD кој кур ск ми се закачи.
За какфи дискусие и равенке збориш.Ја не се сеќам дека уопште сс тебе некад сам дискутираја у било коју тему.
Приметију те само кд ми лупаш некој лајк у тија тамо теме куде што глеам ја не си укључен у дискусије.
Или па читну ти некој мк ултра ватафак пост у ДК, кој ни ти сам немоеш да си га протумачиш.

У различни прафца смо ја и ти.
Ти си бистриш там политике и некои интердимензионални и биполарни постови у кои ти одбројуеш некакаф си смак сфет.
Бориш се сс некакфи замислени противници и сфетци, а устфари никој не те ферма два посто.

Последно уредено:
Бидејќи се претставуваш како сериозен дискутант,
Единствен сериозен дискутант овде сум јас, и понекогаш Топла. Другите само ја извитоперувате темата, одејќи во крајности! Така да си знаете!
Додуша и Очајна е сериозна, ама никој да ја сфати сериозно :toe:

Единствен сериозен дискутант овде сум јас, и понекогаш Топла. Другите само ја извитоперувате темата, одејќи во крајности! Така да си знаете!
Додуша и Очајна е сериозна, ама никој да ја сфати сериозно :toe:
Koj be ne e seriozen diskutant :mad:

Парвати ти си ми толку неинтересен шо не те ни замислувам некако ниту ме асоцираш на било што.
И да седнам да напрегнам вени на слепоочници од размислување на што ме асоцираш пак нема да ми текне.
Хаштаг досаден.

Какф блам од пост бе Скааааа.
Еурофарм бог?
Ке ти се смее некој.

Асклепиус е грчки бог на медицину и здравје, од тамо е знакче сс змију, прогуглај малце.Керка му е Хигија.
У време на чуму и болести, негде пред да се дели на Источно и Римско царстфо, ковани су коини сс фацу на Асклепиус, за да ги чува Римјани од болести.
Не се губи какф Еурофарм.
Тој ти е обична македонска аптека.

Иначе @wot тагнат си зшто си синоним за фемилиберално емдиемејско полупедерче на форум.
Што побогу се деси сс тебе,а толко беше кул порано.

Кд ке напишеш нормалан стрејт пост без англицизми, можда ке ти га прочитам.
Сериозно не ме сфати дека сум саркастичен затоа што ти серизоно зема со секого да се докажуваш колку пати треба да се тушира ?

Треба да разбереш дека некои луѓе имаат попаметни работи и обврски во животот за кои трошат време и енергија од тоа да се замараат дали имаат влакна на нозете испуштен стомак, несредена коса или чорапа и Јадранка.
Автоматски споено мислење:

Кога имаш мали деца особено немаш многу време за да посветиш на себе си, така да јас не гледам никаков проблем човек да излезе со бушава коса стара маичка рандом шорцеви и влечка од чик Куманово пред зграда да ги прошета децата.
Едно е да излезе маж со рандом шорцеви и влечки Чик Куманово на прошетка пред зграда а сосема друга работа е да отиде на дејт или на секс партија неприпремен т.е. неизбањат, со стар долен веш, лош здив итн. Тоа само покажува на кое ниво му се свеста и паметта и нема врска со обврските затоа што одзема пола саат средувањет а многу значи, овде ги зедов пример мажите пошто јас сум маж ама ова важи и за двата пола

А ти па @StoleD кој кур ск ми се закачи.
За какфи дискусие и равенке збориш.Ја не се сеќам дека уопште сс тебе некад сам дискутираја у било коју тему.
Приметију те само кд ми лупаш некој лајк у тија тамо теме куде што глеам ја не си укључен у дискусије.
Или па читну ти некој мк ултра ватафак пост у ДК, кој ни ти сам немоеш да си га протумачиш.

У различни прафца смо ја и ти.
Ти си бистриш там политике и некои интердимензионални и биполарни постови у кои ти одбројуеш некакаф си смак сфет.
Бориш се сс некакфи замислени противници и сфетци, а устфари никој не те ферма два посто.
Јас не сум тука за некој да ме ферма. Доаѓам, давам свое мислење на дадена тема и си бркам работа. Пишувам што ми душа сака во име на слобода на изразување.

Е сега дека никој не ме ферма два посто, твојата изјава не е точна. Очигледно ти ме следиш што пишувам 98% од моето време поминато на форумов. Удахни дубоко (те дупам де) и во следната твоја форумска појава биди лабав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom