Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kakov humor i na koi godini be!Не ви е срам со вакво хумор на тие години?
Искулирај бе чоек не те увреди нешто па се љутиш.Опуштете се малку шо било ова!Не ви е срам со вакво хумор на тие години?
.
Абе остај го жити се, цел месец небањат..хахаааа..сите до него у несвест паднале.@Ska Maniac
Tuka se vrtese toj muabet, ama ne cel mesec nekapen, tuku onaka zapoten so se veli.
Bilo kako bilo, rdjavoj picki i dlake smetaju.
Te ova i smeta, te ona, te vaka, te taka. To ko ke nejki od X pricini. Ko ke saka apsolutno nisto ne i preci![]()

Zarem ne podlaznuvame site nie od vreme na vremeАбе остај го жити се, цел месец небањат..хахаааа..сите до него у несвест паднале.
Подлажнува малку повеќе![]()

Овој мноооооогу лаже, барон Минхаузен не му е рамен.Zarem ne podlaznuvame site nie od vreme na vreme![]()
Не реков месец дека, недела ипол накај 2.@Ska Maniac
Tuka se vrtese toj muabet, ama ne cel mesec nekapen, tuku onaka zapoten so se veli.
Bilo kako bilo, rdjavoj picki i dlake smetaju.
Te ova i smeta, te ona, te vaka, te taka. To ko ke nejki od X pricini. Ko ke saka apsolutno nisto ne i preci![]()
И како се поднесуваше самиот себе тие две недели?Не реков месец дека, недела ипол накај 2.
Остај ова вампиркава што чита тоа што и чини само за да ме зајаде.
Оддамна е таа тука само за пакост.
Aj se drugo ama kako uspea corapite da gi izvajs, samo to ne mi stana jasnoНе реков месец дека, недела ипол накај 2.
Остај ова вампиркава што чита тоа што и чини само за да ме зајаде.
Оддамна е таа тука само за пакост.

Едвај, ама околу мене приметив дека има различна перцепција од таа што ја имав за себе.И како се поднесуваше самиот себе тие две недели?
Од кај само си ги носиш заклучоциве не знамAj se drugo ama kako uspea corapite da gi izvajs, samo to ne mi stana jasno![]()

Едвај, ама околу мене приметив дека има различна перцепција од таа што ја имав за себе.
Остај ги @Ska ти љубоморат!Едвај, ама околу мене приметив дека има различна перцепција од таа што ја имав за себе.
Автоматски споено мислење:
Од кај само си ги носиш заклучоциве не знам
Ја реков скоро 2 недели некапен а не непресоблечен. Чорапи мењам секој ден без разлика на околностите.