Нехигиена и запоставеност во врска/брак

• Креатор на темата Креатор на темата Хоуп
  • Време на започнување Време на започнување
Epa brat, sleden sostanok sas nekom devojkom, zapoti se, zasmrdi, i vidi dali pak ke te pobara da vidime dali ova funkcionira in real life.... :)
1000004711.jpg
Ti kapise i tri pati dnevno ako sakas, naukata drugo veli ;) .
P.s pod ostetuvanje na kozata znaes so se podrazbira taka, ona losoto pa sega ti vidi puli praj :sneaky: .

Ова е ако користиш свински сапун, ако си правиш домашен сам од кокосова маст не е така ;)
Svincinja imam vo dvorot, ne palmi.
So velis ti od so varam sapun, od svinska ili kokosova mast :cautious:

Прегледај го приврзокот 463303
Ti kapise i tri pati dnevno ako sakas, naukata drugo veli ;) .
P.s pod ostetuvanje na kozata znaes so se podrazbira taka, ona losoto pa sega ti vidi puli praj :sneaky: .
Абе сега прајме муабет за некапан, ти ми зборваш за друга крајност. Ова е точно дека ако секојдневно се тушираш не е убаво за кожата.

Абе сега прајме муабет за некапан, ти ми зборваш за друга крајност. Ова е точно дека ако секојдневно се тушираш не е убаво за кожата.
Зошто не е добро?

Зошто не е добро?
Ќе се навредат бактериите. :D

Туширањето честопати — повеќе од еднаш дневно — може да ја исцрпи природната маска на кожата (масло + добри микроорганизми), што ја штити кожата од исушување, иритации и инфекции. линк

Vladica, znaci dojdovme do zaklucok deka ne e ubavo i tripati denot da se kapis, ama i da bazdis na pot ne e ubavo! Zlatna sredina....

Колко глупа тема .
...не е глупа, прочитај го првиот пост на темата,
Исто и мажи. А пред да влезат во долга врска или брак, средени, дотерани, намирисани, со фризурче.. Зошто се дешава ова и дали ова можеби е една од причините за неверство?

У прву си, не е глупа тема,инфантилни смо како народ.Забраву га тој најбитно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom