Vartolu
The Infamous Mobb
Epa brat, sleden sostanok sas nekom devojkom, zapoti se, zasmrdi, i vidi dali pak ke te pobara da vidime dali ova funkcionira in real life....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epa brat, sleden sostanok sas nekom devojkom, zapoti se, zasmrdi, i vidi dali pak ke te pobara da vidime dali ova funkcionira in real life....

Epa brat, sleden sostanok sas nekom devojkom, zapoti se, zasmrdi, i vidi dali pak ke te pobara da vidime dali ova funkcionira in real life....![]()

.
.Ова е ако користиш свински сапун, ако си правиш домашен сам од кокосова маст не е такаПрегледај го приврзокот 463303
Ti kapise i tri pati dnevno ako sakas, naukata drugo veli.
P.s pod ostetuvanje na kozata znaes so se podrazbira taka, ona losoto pa sega ti vidi puli praj.

Svincinja imam vo dvorot, ne palmi.Ова е ако користиш свински сапун, ако си правиш домашен сам од кокосова маст не е така![]()

Не знам брат, ако е од свинска гледај од вепар да биде, ќе зрачиш со тестостерон кај ќе одишSvincinja imam vo dvorot, ne palmi.
So velis ti od so varam sapun, od svinska ili kokosova mast![]()

Абе сега прајме муабет за некапан, ти ми зборваш за друга крајност. Ова е точно дека ако секојдневно се тушираш не е убаво за кожата.Прегледај го приврзокот 463303
Ti kapise i tri pati dnevno ako sakas, naukata drugo veli.
P.s pod ostetuvanje na kozata znaes so se podrazbira taka, ona losoto pa sega ti vidi puli praj.
Зошто не е добро?Абе сега прајме муабет за некапан, ти ми зборваш за друга крајност. Ова е точно дека ако секојдневно се тушираш не е убаво за кожата.
Ќе се навредат бактериите.Зошто не е добро?

...не е глупа, прочитај го првиот пост на темата,Колко глупа тема .
Исто и мажи. А пред да влезат во долга врска или брак, средени, дотерани, намирисани, со фризурче.. Зошто се дешава ова и дали ова можеби е една од причините за неверство?