Нехигиена и запоставеност во врска/брак

• Креатор на темата Креатор на темата Хоуп
  • Време на започнување Време на започнување
Мене Владе и Курајбер ми кажаа дека небањат ако идам (особено 1 недела небањат) поголема е шансата да ги попалам жените таму.
Хахахах, со таа арома свеќите на масата ќе ги запалиш, не па ли жените. Нема жена што нема да те запамти. :D

Мене Владе и Курајбер ми кажаа дека небањат ако идам (особено 1 недела небањат) поголема е шансата да ги попалам жените таму.
E taka de Uci od Vlade , coek so bogato iskustvo!

Муслињана поретко мијат гз после секое серење.
Мене не ми се јасни тие шо не мијат гс после серење, не сум муслииња, ама ај шо чеша, па долго нокте мора да пуштаат, да го закачат правото местенце, него како кози со брбушките залепени за гзојте се шетат низ град, битно на парфемче си корнат:D

Па нормално, прав господин треба да мириса на кафана и кладилница.

Само кога ќе одиш на девојачко, те молам искапи се. Планирај си порано.
Ај не му прај филмој на чоекот,го клаваш во трошоци!

Ако ти каже некој дека не треа да копаш, немора да значи дека одма он е тешко миришљаво визи вот феми педерче.а
Ретко користам парфеми, а кога е дел од некоја ритуално-социјална норма тогаш ќе ме фатиш како мирисам како секое трето машко поради мрзеливиот и сигурен избор што е Chanel de Bleu. Дури по името и бојата на паковката е gender-дефиниран за да може едно машко да се задржи најмалку во продавница за козметики. Тоа за мојот мирис. За кој е фем помеѓу двајцата треба еден реалити чек да си удриш бидејќи ако не примети сите ти го забележија хормоналниот дисбаланс низ постовите поради кој изгледаш како да се бориш со рана менопауза уште пред јас да се вклучам. Не знам кому глумиш алфа по темава ама од алфа ти си само типот на автомобил, не си ниту во муабетот. Престани да молиш некој да те испцуе - после две деца можеби не сите работи се вратиле на место а поради твојата ексесивли сенситив реакција на тема секс и запоставеност во брак нешто дефинитивно смрди така да - не фала, чувај си ја. Како @курајбер, imma take a pass too. Но тоа не гарантира дека нема следниот пат да не затекнеш deux petite baguettes, oui oui, кои по ex officio ѝ ја покажуваат Ајфеловата кула на темава.

Вака: А

Алфа ромео еден.

Ми текнува на митот за Наполеон кога во писмо до жена му напишал дека си доаѓа за три дена, да не се капа. Таму некаде сум јас на кинк спектарот. Денешниот стандард за запоставеност мене ми е превисок, афродизијак ми се телесните течности и мириси, како што исто почитувам пјубс и буш. Не ја сфатив ерата на кубење невидлива мов по раце како демек многу е сега ебабилна а уствари amateur hour не знае у доги да се напучи. Другари немаат ебено оти некоја не била депилирана ама напудрена до непрепознавање е океј. Се секирате за погрешни работи мои браќа по Исус.

Е сега имам проблем со екстернал стимулации, јас сум аутистичниот што му смета со алишта за надвор да се седи дома или во спална. Или идење во кревет со алишта со кои се готвело. Јас сум тој што се фаќа за влажни додека жена ми може да продолжи да спие со бекшотс до утре поручек, the animal. Секогаш сечени нокти, свежа долна облека, all that. Но еднаш кажав да не оди до шолја да моча додека се туширавме и бууууу одма сум пак највалканиот маж во светот.

Околу потењето - земате екстреми кои никогаш не доловуват поента туку само прави да изгледате како да се фаќате за сламка. Се знае дека може да е привлечно потењето и зошто, и дека може да е гадно и повторно да знаеме сите зошто без да цртаме слики кои може да ги помирисаш.

Богот се вика Еурофарм а тоа со змијата е масонски знак. Таа змија ја има и на Старбакс само што е суптилно прикажана а Старбакс колку што знам одзимаат здравје а не даваат. Никави медицини , немаат врска со тоа.
Какф блам од пост бе Скааааа.
Еурофарм бог?
Ке ти се смее некој.

Асклепиус е грчки бог на медицину и здравје, од тамо е знакче сс змију, прогуглај малце.Керка му е Хигија.
У време на чуму и болести, негде пред да се дели на Источно и Римско царстфо, ковани су коини сс фацу на Асклепиус, за да ги чува Римјани од болести.
Не се губи какф Еурофарм.
Тој ти е обична македонска аптека.

Иначе @wot тагнат си зшто си синоним за фемилиберално емдиемејско полупедерче на форум.
Што побогу се деси сс тебе,а толко беше кул порано.

Кд ке напишеш нормалан стрејт пост без англицизми, можда ке ти га прочитам.

И покрај тоа што даваш ептен феми bottom vibes, сепак не би те дупел Парвати. Али има момци кои таа хистерија ги пали, ако сакаш ќе им зрцнам че слезат од Базел да те смират.

Му викам оди сапуњај мачора, ако нејќеш јас ќе ти го насапуњам, јок нејќе ни да ми го блицне да не му го урочам :(
Auu pa ti si bila na strashni maki be! :P
Ne e ni cudo shto se citame od tebe.
Daj ako muzi da pomognime

Јас секој ден се туширам, минимум еднаш. Летно време два-три пати. Коса мијам на секое второ миење.
За туширање океј, ама со косава што правиш, ќе ја замрсиш скроз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom