Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.108
Поени од реакции
24.663
. Абе оној Тареми видовте ли бе што утна, на страна што беше свирен фаул, ама она е нереално жими се, урочен е ликов и немам друго објаснување за тоа.
Абе каков урочен. Играч кој станал познат на 29 години зашто дал 20 гола во Португалска лига треба секогаш да се земе со резерва. Еден Дарвин Нуњез кој е играчиште за овој види го какви све бламови имал а не па Тареми.
Тареми + Кореа да ги склопиш заедно, нема да составиш играч достоен за тим кој е во игра за триплета на месец дена пред финиш на сезона.
Без Турам и Думфриз многу сме безопасни некад напред. Думфриз на вакви натпревари знае да закопа гол од нигде никаде а Дармијан фала му за се ама треба да биде играч за недај боже ситуации односно петта-шеста опција. Премногу е ова за него, при крај не можеше да оди веќе.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.316
Поени од реакции
118.492
Урко вика наводно не бил фит Арна, затоа и не почнал. Сеедно, што смени што излезе Лаутаро во 86 минута? Демек не можеше 5 минути да доигра? Која е оваа измена бе? Башка што го вади Гери кога и така е казнет за следната текма? Јако дело ако имал жолт картон, божем 16 години има па ај ризичен е црвен ќе добие. Бај д веј, уште една во низата утакмици кај што го вади Гери и губиме бодови. Умрен човек.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.940
Поени од реакции
61.532
Мислам дека и Гери не можеше веќе, не е ова заради жолтиот, може и да е што знам, ама ми делуваше дека не може. Гери му мрчи кога ќе го извади без врска, сега ништо не рече. Судијата од што беше глуп како тркало ги тераше нашите да излезат побрзо, како нам да ни одговара нерешено. Гери едвај дотрча да излезе.

Друга работа, зошто мора Ачерби да игра а Де Фрај не може? Холанѓанецот ми е најголема енигма во тимов, ќе одигра како машина, па ќе го снема, ич не му чуе дали е во прв состав или на клупа и така со години.

Еве заработија годинава, нека купат нешто, не може вака.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.108
Поени од реакции
24.663
Одамна не сум се напнал волку како денес. Можеби последен пат волку нервозен бев кога изгубивме тогаш од Болоња со на Раду киксот. За малку не ја искршив ураменана слика од мене и жена ми, кој ќе се објаснуваше после дека за Интер сум се напнал ќе мисли се разведуваме.
Време е да се напраам велигденски зајак и да одморам од интернет. Среќен велигден на сите освен на пичката Костиќ кој да не заборавиме, му се испичка на Парва иако тој самиот го предизвика на ферка. На домашен терен!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.566
Поени од реакции
48.524
Bisek e use mlad i sklon na greski, ne deka e bas negova golot, ne znam ni sto mozese da naprai tuka a da ja ostai ne mozese, i dimarko klasika loso brani vtora, vtor mec po red.

A i da go dades, kolku ke zarabotis, nisto posebno, a ke mora 90% od tie pari na slicen da gi dades.

Parma ja vodevme 0-2, vtoro malce falese i da ni ja svrtat, ete gi tie 2 izgubeni boda koi dojdoa za naplata. Tepaj sve do kraj i toa e toa, samo ova e uslov ili za titula, ili za majstorka, ako pak se lizneme bar ke ni se potvrdi deka timov ne zasluzuva trofej godinava vo kalcoto, od druga strana napoli da i toa e toa, grupa od vtororazredni i tretorazredni igraci, nula klasa fudbaleri u roster i prodaden najdobar fudbaler u januar.

Taka da nema da e mala rabota za niv oni da se prvaci, i sea ne e mala rabota sto i se u igra za titula, dzabe mu se smeeme na umrenkoto sto im e trener, koj drug so istiov tim ke e u muabet za skudeto eve realno muabet da praime, nikoj. Picka mu mater i na nego sto se nafati tamu da ide, nit igra ima nit tim, samo natalozen mentalitet za pobeda i 1 ton motivacija za toj nasobran fudbalski dzgan tamu za da ginat kako stoka na teren, abe 1 igrac nemaat sto bi sakal da go vidam u inter.

Konte im e i najako oruzje i ahilova peta istovremeno so izjavive u zadnje vreme, ostanuva taa pusta nadez deka ova malce ke gi poremeti i igracite i ke stvori nekoja nervoza na teren pa ke im se odrazi toa vrz igra i bar edna tekma do kraj na sezona.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.392
Поени од реакции
1.115
Без паника, се е по план на демонот.

Сезоната со триплета кој мислеше дека Сампдорија ќе им скине бодови на Рома?

И пре би да освоиме во мајсторка на Сан Сиро за му ја видиме фацата глупа на Лукаку него ли да освоиме во регуларни 38 кола.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.566
Поени од реакции
48.524

И пре би да освоиме во мајсторка на Сан Сиро за му ја видиме фацата глупа на Лукаку него ли да освоиме во регуларни 38 кола.
Na neutralen ke se igra ama dobro ete veruvaj deka majstorkata bas u milano ke ja stavat tebe zabava da ti praat.

Член од
18 март 2022
Мислења
369
Поени од реакции
1.268

Пишано како вистински доктор!

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.392
Поени од реакции
1.115
Na neutralen ke se igra ama dobro ete veruvaj deka majstorkata bas u milano ke ja stavat tebe zabava da ti praat.
Ок е Урко зна.

If Inter and Napoli both end 1st with the same amount of points, they will play a 'DO OR DIE' game. ONE game between the two which will decide the WINNER of Serie A. Since the Head2Head is undecided (both games ending 1-1), the team with the best GD will play at home.

Kajgana Shop

На врв Bottom